3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MENADŽER POTVRDIO: Hamburg dolazi po Zvezdinu decu, želi dvojicu u paketu!

Objavljeno: 27.08.15 u 20:53

Zoran Stojadinović potvrdio je da će nemački bundesligaš Hamburg sutra doći na pregovore oko kupovine Zvezdinog dvojca.

Već dugo se govori da će Predrag Rajković napustiti Crvenu zvezdu, on je posle meča sa Javorom izjavio da će to biti tek kada bude podigao trofej sa crveno-belima i možda bi ovaj scenario koji nude Nemci bio najbolji za njega.

Naime, predstavnici Hamburga će sutra doći u Beograd na pregovore sa liderom srpskog prvenstva kako bi ponudili Zvezdi zanimljivu ponudu. Nemci žele da kaparišu Zvezdin dvojac: Predrag Rajković – Marko Grujić i postignu dogovor prema kom bi njih dvojica ostali u Zvezdi ove sezone, a onda bi prešli u redove Bundesligaša.

Navodno Hamburg je ponudio crveno-belima 2,5 miliona evra za najboljeg mladog golmana sveta, dok je za talentovanog vezistu ponuđeno 1,5 miliona evra.

– Mogu samo da potvrdim da HSV hoće Grujića i Rajkovića u paketu i da dolaze na pregovore – rekao je menadžer dvojice fudbalera Zoran Stojadinović.

Možda će nam sutrašnji dan doneti odluku o sudbini crveno-bele dece.

0
0

3 Komentara

  1. Zasto ne izbacite ovu vest,kad ste vec objavili da Rajkovic ide u Makabi.Ne idu jedna sa drugom a obadve su medju 4 udarne.Ajde malo azurnosti malo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ajd za Rajkovica mogu nekako da razumem 2.5 miliona, ali za ono drvo koje nema ni brzinu ni tehniku ni sut, nista, ni talenat, ne bih mogao ni 50k evra, a kamoli 1.5

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter