6
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ĆURČIĆ SPREMIO IZNENAĐENJA: Četiri debitanta, pored Brašanca još trojica

Objavljeno: 27.08.15 u 12:20

Selektor Srbije Radovan Ćurčić pozvao je četvoricu novih fudbalera pred nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

Za nastavak kvalifiakcija za Evropsko prvenstvo, koje će se juna sledeće godine održati u Francuskoj, selektor Srbije Radovan Ćurčić pozvao je četiri nova igrača, koji do sada nisu igrali u najboljoj reprezentacije naše zemlje. To su: Marko Petković, Uroš Spajić, Miloš Kosanović i Darko Brašanac.

Za predstojeću utakmicu protiv Jermenije u Novom Sadu 4. septembra i prijateljski meč u Bordou protiv Francuske (7. septembra), Ćurčić je pozvao sledeće igrače:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Golmani: Vladimir Stojković (Makabi, Haifa), Željko Brkić (Karpi 1909), Predrag Rajković (Crvena zvezda)

Odbrana: Branislav Ivanović (Čelzi), Aleksandar Kolarov (Mančester siti), Nenad Tomović (Fiorentina), Nikola Maksimović (Torino), Marko Petković (C. zvezda), Ivan Obradović (Anderleht), Uroš Spajić (Tuluz), Miloš Kosanović (Mehelen)

Vezni: Nemanja Matić (Čelzi), Ljubomir Fejsa (Benfika), Nemanja Gudelj (Ajaks),Radosav Petrović (Dinamo, Kijev), Luka Milivojević (Olimpijakos), Filip Kostić (Štutgart), Dušan Tadić (Sauthemton), Adem Ljajić (Roma), Darko Brašanac (Partizan)

Napadači: Zoran Tošić (CSKA, Moskva), Andrija Živković (Partizan), Aleksandar Mitrović (Njukastl), Lazar Marković (Liverpul), Petar Škuletić (Lokomotiva, Moskva)

[/stextbox]

Za finalni turnir u Francusku sledeće godine plasiraće se po dve prvoplasirane ekipe iz svake grupe. Prvenstvo Evrope održaće se narednog juna u nekoliko gradova Francuske.

U grupi I vodi Portugalija sa 12 bodova. Slede Danska i Albanija po 10, Jermenija 1, dok Srbija zbog kazni ima minus dva boda.

0
0

6 Komentara

  1. Kakva iznenadjenja i koji crni Brasanac,sto pojma nema i jos gori Petkovic.Pa opet Raca i Fejsa…dokle bre vise njih dvojicu?Od 9 veznih,pozvao si 6 zadnjih veznih a jedino sto vredi medju njima je Matic.Gde su ti Maksimovic i Zdjelar,momci koji su pravi igraci za tu poziciju?Markovica ga nema ni na tribinama u Liverpulu…ovo je strasno,necu ni da komentarisem vise ni da pratim reprezentaciju.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sto je Stefane Brasanac toliko los?!Ja ovde vidim jednog igraca kojem realno tu nije mesto,a to je Petkovic.Decko je rupetina,a Vulicevic je bolji od njega 100 puta.Jos jednom se pokazalo da fudbalskim savezom upravlja Crvena Zvezda.Ako se pozove neki igrac Partizana koji realno to zasluzuje,odmah se radi balansa mora da pozove i neki panter.

    0
    0
    Odgovori
    • Realno ni Petkovic nije za reprezentaciju ali dokle vise da igraci Partizana kada daju jedan gol u ligi odmah dobijaju poziv!Od kad Partizanovi ‘biseri’ cine vecinu u reprezentaciji mi tonemo!

      0
      0
      Odgovori
  3. Koji crni Brasanac???Sta je sad,niko ne pita za njega pa Tole ne moze da zaradi i treba mu malo reklame koju ce platiti nacionalni tim losim rezultatom?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter