4
Domaći fudbal

SVI UZ PARTIZAN: ‘Markec’ šalje podršku iz Liverpula, a Sandra Partizan posebnu posvetu Božinovu (FOTO)

Objavljeno: 26.08.15 u 15:16

 Ostalo je još nešto više od pet sati do početka utakmice koju navijači Partizana tako željno iščekuju, a poruke podrške stižu sa svih strana.

 Lazar Marković, ‘dete Partizana’, u kom je napravio prve profesionalne fudbalske korake ne zaboravlja svoj matični klub. Sada je fudbaler Liverpula, ali će mu Partizan uvek ostati u srcu, što potvrđuje i ova poruka koju je okačio uz sliku na svom tviter profilu.

Još jedan vatreni navijač crno-belih se oglasio, ali nije u pitanju bivši fudbaler. Među navijačima  popularna ‘Sandra Partizan‘ poželela je sreću igračima Partizana na večerašnjem meču uz posebnu posvetu napadaču Valeriju Božinovu.

– Srećno Šampioni i da uđemo Ligu Šampiona! Sreća i poljubac za Bozinova! – napisala je Sandra na svom instagram profilu.

 

A photo posted by Sandra Partizan (@sandra6666) on

0
0

4 Komentara

        • Vidi ovako buraz došao bi ja da imam još odmora ali živim i radim u Nemačkoj. Bio sam protiv Steaue u Humskoj ali nažalost sad ne mogu. Kada imam odmor dodjem barem na jednoj utakmici. Pozzz!

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter