2
Ostali sportovi

FOTO: ASS

SP U ATLETICI: Ristić poslednji u svojoj kvalifikacionoj grupi

Objavljeno: 26.08.15 u 10:17

Srspki atletičar Milan Ristić nije uspeo da se palsira u polufinale na Svetskom prvenstvu u Pekingu.

Ristić je deonicu od 110m sa preponama istrčao za 13,89 sekundi što je bilo dovoljno za poslednje mesto u njegovoj kvalifikacionoj grupi.

Od ukupno 42 takmičara Milanov rezultat nalazi se na 32. mestu. U polufinale na 110 metara prepone ušla su prva četiri takmičara iz svake grupe i još četiri najbrža po rezultatu.

– S obzirom da sam zbog povrede odsustvovao sa staze vise od tri nedelje, pre svega sam prezadovoljan sto sam došao u Peking i učestvovao na Svetskom prvenstvu. U proteklom periodu maksimalno sam se posvetio terapiji, ali ipak kratko je to vreme za potpuni oporavak i top formu. Nastup na šampionatu sveta je za mene veliko iskustvo, ne mogu biti zadovoljan rezultatom 13,89 ali s obzirom na sve okolnosti ostajem optimista i verujem da će već sledeće godine biti mnogo bolje, rekao je srpski atletičar.

0
0

2 Komentara

  1. Za od prilike 10 sati nas klub igra odlucujuci mec za ulazak u grupnu fazu LS a vase udarne vesti su iz atletike, o mlado inostranom igracu i o inostranom treneru, da ne komentarisem ostale vesti koje isto nemaju veze sa temom, svaka cast.

    0
    0
    Odgovori
    • Decko nastupa na svetskom prvenstvu u atletici za srbiju. Samo zbog te cinjenice je zasluzio da se pise o njemu. Ovo je i dalje sportski portal a ne portal tamo nekih klubova. Em nastupa za srbiju, em u kraljici svih sportova…pa ako to nije za bilo kakvu vest, onda treba ukinuti sport ako se sve svede na neke klubove

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter