15
Košarka

OGLASIO SE I POLITIČAR: Vujošević nas je prevario

Objavljeno: 26.08.15 u 11:21

Na dan održavanja Skupštine KK Partizan pojavila se informacija da je potpredsednik kluba Andreja Mladenović, inače bivši član DSS-a, zatražio od Duška Vujoševića da se povuče odnosno da ne pravi probleme oko izbora novog trenera.

Šta je Mladenović o tome imao da kaže rekao je u izjavi za list Alo.

– Stvar je u dogovoru iz juna. Mi smo se svi dogovorili da izađemo iz kluba, a Vujošević to nije ispoštovao. O sudbini trenera odlučivaće nova uprava, izjavio je Mladenović za Alo i naglasio da bi bilo dobro da izborna skupština bude što pre.

– Komisija će se, nadam se, sastati u toku naredne nedelje. Njeni članovi trebalo bi da pripreme novu skupštinu, a to bi trebalo da se izvrši u što skorijem roku. Ne bih mogao da kažem ništa o eventualnom datumu, ali bilo bi dobro da to bude što pre, kazao je Mladenović, koji je bio potpredsednik kluba i trenutno je odbornik u Skupštini grada Beograda.

Istim povodom se oglasio i Goran Grbović, bivši košarkaš crno-belih i takođe član Skupštine.

0
0

15 Komentara

  1. Pa on vas j.ebo ciganšture musave 13 godina. Normalno je da vas drmaju kompleksi i da ga mrzite. Čekam samo dan da ova pičkousti ode, a onda lopina mafijaška pudlica zalepi ZABELU za sve što je pokrao i uložio u svoja 2 – 3 privatna kluba: FMPCZDIVA, FMP, CZIvo LolaRibar itd…. Doćiće svako na svoje mesto. Oni u tvorza a vama će valjda odmrznuti klub i grb pa če te opet biti KK CZ.

    0
    0
    Odgovori
  2. Dule i Danilović imaju u klubu milion evra svojih para,a ko si ti Mladenoviću da teras nekog?Oni imaju 13 titula,a u čemu je tvoja pomoć klubu.Ti si izdao svoju stranku radi para,a ovamo ništa nisi doneo,je** te Sinisa,idi i ne ulazi nigde u klub i ti imas u sebi izdajničku žicu…kad odlaziš,pokloni se Duletu…a vi ciganske pi***,znate sa kakvim krvavim parama pravite titulu,možda će te uzeti još jednu,a posle ćete da nam opet pušite ku***…prvo ćoravi lopov,pa onda svi ostrašćeni i na kraju svi vi retardirani

    0
    0
    Odgovori
  3. A koga nije?!Najveci prodavac magle i instruktor obmanjivanja i spinovanja.Nazalost,ima jos uvek njegovih ovaca,koje ne mogu bez njega.

    0
    0
    Odgovori
  4. .!. XXAAXXAA .!. A tvoji „NOVI“ SABORCI iz gradske uprave pre toga nisu PREVARILI PARTIZAN, KADA NAM JE OBECANA NOVA HALA ZA TRENINGE, TISINA BRE PRELETACI !!! J**I DULE GLUPE C***NE .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Само ћу да ти кажем фрањо..ХВААААЛАА БОГУ ШТО ЈЕ ОСТАО ХААААХХАХАХАХА АЛА ЋР БИТИ СПРДЊЕ:)

      0
      0
      Odgovori
  5. Politicar aj ti polako iz Partizana,ostavi Duleta da radi svoj posao,fino je covek rekao da nece da napusta klub u najtezoj situaciji 😉

    0
    0
    Odgovori
  6. KAKAV JE ON POLITICAR … ??? bivsi potrcko – poslusnik … TO JE I SADA … da bi u politici opstao : stalno su mu noge virile iz necije bulje … i sad mu noge vire malo iz coviceve a malo iz vesiceve b…e . COVIC POSAO RADI … da kk partizan ugasi i svu krivicu na svoju 20 godisnju nocnu moru : DULETA VUJOSEVICA svali . svaka cast svima … u upravi kk partizana, presednik danilovicu kao igracu i funkcioneru , svim bivsim i sadasnjim druzebriznicima ( goranu grbovicu i … ) … ALI … svi zaboravljaju kad je covic uspavao pa zamrznuo kkcz uz odobrenje vucica i pomoc svih medija krenuo u brutalan obracun sa DULETOM VUJOSEVICEM i kk partizanom . GEBELS JE ZA COVICA SITAN DOZIVLJAJ : zaboraviste tu kampanju vlasti i medija pod palicom covica ( sumnjam da i danilovic pod taj uticaj i prisak nije spao … njegovo cutanje … je licilo na odobravljanje … ) . uporedite odnos vlasti i medija prema DUGOVIMA i PLACANJU POREZU , NACIN I VELICINU FINANSIRANJA prema kk patrizanu, i fkcz a jos gore PREVARU oko kkcz iz zeleznika … moze svako i svasta da prica-pise … ovo je toliko jasno i svesno uradjeno od strane : covica i vlasti a pokriveno medijskom kampanjom … covic se smiriti nece dok duleta vujosevica iz srpske kosarke i partizana ne otera . to mu se moze dok ova vlast traje … ALI … poznavajuci DULETA VUJOSEVICA , nece mu duzan ostati … ISTINA O PROTEKLE 4 GODINE, KAD TAD CE SVETLOS DANA UGLEDATI … kao i sve protekle godine koje su vezane za sdcz i njene klubove … narod i sportska javnost dobro zna ko je ko i sta je sportu dao … a sta od sporta na kvarnjaka uzeo … ABOLIRANI – POMILOVANI i ONI STO NA ABOLIRANJE – POMILOVANJE STO CEKAJU ZA SADA STOJE U REDU … DULE VUJOSEVIC TOJ GRIPI GRADJANA ZA SADA NE PRIPADA .

    0
    0
    Odgovori
    • Hahahahahah za sve je Covic kriv? Hahahahaha on je kriv sto imate dugove od 5 miliona..on je kriv sto 4 minuta niste dali kos u Pg hahahahaha

      0
      0
      Odgovori
  7. @Goxy stvarno si patetican a to sto na svim vestima ostavljas samo taj jedan komentar govori o velicini tvog mozga i tvojoj intelegenciji. I da se ugasimo narednih 100 godina zvezda nece osvojili evro ligu kao sto ni mi u fudbalu necemo ligu sampiona. E sada problem je sto vi necete ni u nasem takmicenju imati za istih 100 godina trofeja koliko imamo mi zato se mani glupih komentara. Nama je to mozda i uradio nolan ali vama smo mi licno.

    0
    0
    Odgovori
    • Igokejac cemu nervoza hahahaha da ste imali boljeg trenera sad bi igralini vi EVROLIGU..onu bruku u Podgorici ni vasi mu ne mogu oprostiti…CIPIRIPI

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter