0
Evropske lige

NAZAD U SKANDINAVIJU: Komazec ponovo u Norveškoj

Objavljeno: 26.08.15 u 11:53

Srpski fudbaler Nikola Komazec vratio se u Haugesund posle uspešne polugodišnje pozajmice u tajlandskom Pataja Junajtedu.

27-godišnji centarfor je prošle zime dobio dobru finansijsku ponudu da na pozajmicu pređe u tajlandski klub, gde je pružao odlične igre. Komazec je na 14 utakmica postigao sedam golova uz pet asistencija i imao je veliki doprinos u uspešnoj borbi za vrh tabele.

Komazec sa Haugesundom, koji se trenutno bori za sredinu tabele u norveškoj prvoj ligi, ima ugovor do kraja 2016. godine, a postoji mogućnost da vrlo brzo opet ode negde na pozajmicu. Sezona u Norveškoj se završava za mesec i po dana, a srpski centarfor, za čije usluge već postoji interesovanje, želi da igra u sredini gde će imati veću minutažu.

Komazec je u Haugesund stigao prošlog leta iz korejskog Busana. Pre toga je u jesenjem delu šampionata briljirao u dresu Sarajeva gde je postigao 14 pogodaka na 19 utakmica, što je bio najefikasniji učinak nekog srpskog fudbalera na svetu u tom trenutku sezone.

Komazec je karijeru počeo u kulskom Hajduku, posle čega je igrao za rumunski Petrolul i slovenački Maribor, sa kojim se borio u Ligi Evrope. Nakon toga preselio se u Aziju gde je nastupao za tajlandski Suphanburi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter