13
Košarka

KRIZI NEMA KRAJA: Novi udarac za kolektiv KK Partizan!

Objavljeno: 26.08.15 u 13:06

Košarkaški klub Partizan otkazao je učešće u domaćem ženskom prvenstvu i Međunarodnoj ženskoj regionalnoj ligi (MŽRKL) zbog finansijskih problema.

Krizu osećaju i dame, možda čak i više nego košarkaši. Toliko je ‘dogorelo’ da crno-bele neće u predstojećoj sezoni učestvovati ni u jednom takmičenju!

– ŽKK Partizan je na svojoj redovnoj Skupštini doneo odluku da u sezoni 2015/2016 ne učestvuje ni u jednom takmičenju sa svojom seniorskom ekipom zbog teške materijalne situacije u kojoj se je našao. Zato je i otkazao učešće u MŽRKL – navodio se u saopštenju regionalne lige. 

Partizan je trebalo da igra u grupi B zajedno sa ekipama Čelja, Budućnosti, Čelika, Kvarnera i Trešnjevke. U grupi A takmičiće se Radivoj Korać, Badel, Medvešćak, Triglav, Grosuplje i Plej of Hepi (Play off Happy).

Bord lige odlučiće koja će ekipa popuniti grupu A.

0
0

13 Komentara

  1. Opet si uhvacen,raspali botu gurbetski.Znam da te boli prekodecenijska dominacija partizana i ta se tesis terminom „lazna“ ali sta da se radi tvoj bolesni iskompleksirani mozak za drugo ni ne zna.Mudro precutkujes projekte evropska zvezda kada su vam sipali zika pauk,vesic,djindjic… milione i kriv vam partizan jel sto mu se cela evropa klanja i sto smo igrali f4 sa tri puta manjim budzetom nego vas fmp prosle godine 🙂 to te boli ee i bolecete dok si ziv.Mi smo sampioni evrolige a to ti nikad neces u svom malom strokavom zivotu doziveti.ne da neces neces ni top fazu uci 🙂 Tesi se lazima vasim.Jos ovo da znas vama niko nikad nije gasio sponzore da bi mi bili sampioni sto vama bolesna vlast radi nama da bi vi zvalonje bili neko i nesto.E NECETE 🙂

    0
    0
    Odgovori
  2. Dok su se prelivale pare iz ICN GALENIKE bilo vam je lepo,al vestacka dominacija traje kratko..zna se ko su EVROPSKE PRVAKINJE

    0
    0
    Odgovori
  3. Nazalost ova vlast unistava sd partizan, ali zbog cega nije mi bas najjasnije. Bez obzira za koga navijamo ovo je stvarno sramota, ako se ne varam ovaj zkk je nas najuspesniji zenski klub, nisam siguran da li su i one bile prvaci evrope ili gredim.

    0
    0
    Odgovori
  4. Jedini klub na ovim prostorima koji je u sezoni u sva tri takmicenja IMAO SVE POBEDE!!!
    To je hvala od svih struktura drustva za takav uspeh, ovoj politickoj garnituri posebna zahvalnost sto je USPELA DA UGASI OVAKAV KLUB. Zato kk bezimena sa sto adresa preko noci otpisuje dugove od 20000000 evra i nastavlja da radi I KRADE I SVI TO VIDE I CUTE. Tesko vreme doslo za ovu usranu zemlju kad je vode takvi ljudi kojima na pamet padaju takve stvari da se ovakvi klubovi gase a da lopovi i dalje rade i kradu uz njihovu pomoc!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Aooo prijatelju ,ti ko da pricas o Realu ,a ne o instant klubu za koji niko nije znao da postoji ,da nije drzava naterala Galeniju da finansira taj vestacki projekat. A Galenika nema za plate svojim radnicima. A sta bi tek rekao za KKCZ , 28 puta prvak drzave ,prvak Evrope .. znaci vise trofeja nego vas muski i zenski klub zajedno .. pa nema para ni za njih .

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter