4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VUČELIĆ: Andrija Živković dobija najveći ugovor u istoriji Partizana, plata milion evra!

Objavljeno: 25.08.15 u 09:52

Potpresednik Partizana, Milorad Vučelić, hrabro je izjavio da će njegov klub U20 i A reprezentativcu Srbije, Andriji Živkoviću, ponuditi najveći ugovor u istoriji kluba.

Prema rečima visokog funkcionera crno-belih, Živković bi mogao da dobije ponudu da ostane u klubu još narednih četiri ili pet sezona za neverovatna primanja od milion evra po sezoni!

Vučelić je ovu izjavu dao gostujući u emisiji „Total soker“ na SOS kanalu gostujući kod novinara Nebojše Petrovića odgovarajući na pitanje TV reportera „zbog čega crno-beli ne bi obnovili ugovor sa Živkovićem, dali mu platu od recimo milion evra i tako ga vezali za klub, a potom ga umesto za 4 miliona prodali za sumu od barem 15 miliona?“.

Vučelić je potom kao iz topa odgovorio da će, ukoliko Partizan bude eliminisao BATE upravo to i uraditi i da će odmah sesti za sto sa mladim Živkovićem kome će ponuditi basnoslovna primanja.

– Ja sam spreman da mu to ponudim odmah, u sredu veče! Za to mi nije potrebna saglasnost ni predsednika, ni direktora. ni bilo koga iz kluba. Garantujem da će tako nešto i uraditi ako prođemo BATE Borisov – kazao je Vučelić.

Zamenik prvog čoveka kluba iz Humske smatra da novi i „papreni“ ugovor Živkovića ne bi uneo nemir u svlačionicu „Parnog valjka„.

– Sigurno ne bi bilo problema u svlačionici, jer su svi igrači svesni Živkovićevih kvaliteta. To bi ostalima bio samo motiv više da igraju dobri i da i oni teže velikim ugovorima – rekao je Vučelić.

Ono što je problem kod ugovora Andrije Živkovića jeste to što većim delom nije u rukama Partizana pošto je 50% njegovog ugovora pripalo Piniju Zahaviju kojem ga je prodala bivša uprava na čelu sa Draganom Đurićem

0
0

4 Komentara

  1. Kad covek napuni 65 godina,poslati ga u penziju,izbaciti iz svake firme,upravnih i nadzornih odbora,funkcija,politike itd.Neka setaju parkovima,igraju medjusobno sah,domine,evociraju uspomene,neka putuju,ako imaju para ali sto dalje od javnih funkcija i medija,da ne lupaju gluposti,poput ovog Vucele.On otiso u aut potpuno…sinoc sam ga slusao nesto malo u nekoj emisiji i video kolko varnici.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter