7
AdmiralBet ABA Liga

‘KRČKA SE’: Da li je ovo poslednje pojačanje Crvene zvezde? (VIDEO)

Objavljeno: 25.08.15 u 22:25

U klubu je najavljeno, a Delije iščekuju ima poslednjeg pojačanja Košarkaškog kluba Crvena zvezda za novu sezonu.

Kako sajt Moja Crvena zvezda saznaje reč je o Amerikancu Vilu Klajburnu (25 god i 201 cm). On je sa univerziteta u Ajovi prešao u Ulm za koji je nastupao dve godine. Letos mu je istekao ugovor i sada pregovara sa crveno-belima. Može da igra na pozicijama „dva“ i „tri“ i karakteriše ga odličan šut. Takođe, dobar je u prodoru, te ga često protivnički igrači šalju na liniju za slobodna bacanja. Pogledajte klip o Vilu Klajburnu.

(Izvor: YouTube/SLAM Magazine)

Pogledajte kako su u KK Crvena zvezda napravili skrivenu kameru za Sofoklisa Skorcijanidisa, Tompson je potpisao ugovor, kao i Gal Mekel.

0
0

7 Komentara

  1. klub koji ni sma nezna kako se zove ma mi da i u beton ligu odemo nećemo biti ko vi isti vi koji ste prodali ime grb svetinju ološ ciganski se i otpadak čokije polako momci polako

    0
    0
    Odgovori
    • Hahahahaha,ti garant svoje ime ne umijes napisati 🙂 pitaj Dula,on je nacitan,ili Tegija,ili Grbu.. Nece vas ni u beton ligi biti…

      0
      0
      Odgovori
      • Hahahahaha,baš si me nasmijao. Vidim pratite pojačanja našeg kluba i placete.. polako,ostaće Božo Djumic bože zdravlja.. A i Tepic je tu,šteta za Djoka Bezbradicu .. p.s. Pozdravlja te Radonja uz pjesmu Ugasila si me kao zadnju cigaretu.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter