1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KATAI: Odlazak iz Olimpijakosa u Zvezdu je pun pogodak

Objavljeno: 25.08.15 u 10:31

Ekipa Crvene zvezde zauzela je tron Superlige Srbije pošto je u sedmom kolu savladala do tada prvoplasirani Javor sa 1:0.

Gol odluke postigao je kreativni vezista crveno-belih, Aleksandar Katai.

– Bitna pobeda i drago mi je što sam upravo ja odlučio težak meč sa Javorom. Mnogo su čvrsta ekipa, vole duel igru, znaju da se pozadi dobro dopune i zatvore prilaze golu.Bilo nam je potrebno vreme da krenemo ofanzivnije, a najvažnije je da nas nije hvatala nervoza već smo strpljivo čekali i dočekali trenutak za mat rivala – rekao je Katai, prenose Novosti.

– Odlučio sam se u trenutku da probam dribling. Dobro sam procenio svoje mogućnosti, a kada sam došao u dobru poziciju gađao sam i pogodio kontra ugao. Bio sam veoma srećan.

Pogodak ne samo što je Zvezdi doneo tri boda, već je klubu iz Ljutice Bogdana omogućio probj na čelo tabele.

– Ispunili smo cilj, a najvažnije je da Zvezda pobeđuje. Ne želim sebi da prepisujem zasluge jer su svi momci žarko želeli da stignemo na prvo mesto. Kako se bližio kraj trebalo je da bar još neku šansu iskoristimo, ali je i ovako slatko – jasan je Katai.

On se osvrnuo i na sukob sa Ugom Vieirom do koga je došlo na terenu.

– Imao sam mali verbalni duel sa Vieirom na kraju. Postao je Portugalac alav, a sve u cilju da postigne pogodak. Ipak, sve smo brzo rešili. Pričali smo odmah posle meča , razgovarali smo i dan kasnije i sada je sve u najboljem redu. Moja inpulsivna reakcija je bila sa pravom, a na sreću nismo kažnjeni za naše neke promašaje. Plus, na dva meča nismo primili pogodak – istakao je Katai.

Zvezdina „desetka“ bila je zadovoljna i velikom podrškom s tribina.

– Pobeda je začinjena pesmom sa navijačima i ogromna podrška sa tribina savakako da imponuje i tera nas da budemo bolji u narednim ispitima.  Kažu da Katai postaje lider na terenu. Neka tako bude i na tabeli i nemam ništa protiv. Drago mi je da sam postao sa četiri pogotka najbolji strelac ekipe, a ovo je potvrda da moj izbor da ostanem posle rastanka sa Olimpijakosom pun pogodak – istakao je Katai.

– Do sutra nam ostaje da uživamo u ovoj pobedi, a onda da se polako spremamo za Mladost i čitav ciklus zaokružimo na pravi način – podvukao je fudbaler crveno-belih.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter