15
Košarka

FOTO:STARSPORT

ZAVRŠENA SEDNICA: Danilović podneo neopozivu ostavku, političar traži Vujoševićevo povlačenje

Objavljeno: 24.08.15 u 14:26

Oko sat vremena je trajala sednica Skušpštine KK Partizan posle koje se očekuje obraćanje novinarima Predraga danilovića koji je u prethodnom periodu obavljao funkciju predsednika.

Kako saznaje Blic Danilović je na sednici podneo neopozivu ostavku o čemu će pričati na konferenciji za medije, a isti list navodi da je potpredsednik kluba Andreja Mladenović (bivši član DSS-a i odbornik gradske skupštine Beograda) zatražio od Duška Vujoševića da se povuče sa mesta trenera.

Za sada nije poznato kakav odgovor je dao Vujošević kojeg je ispred stadiona dočekao najpoznatiji navijač crno-belih za kojeg je imao zanimljiv predlog.

0
0

15 Komentara

  1. Duletu vujosevicu je najboije da osnuje novu stranku sa svojim placenim grobarima koji nevide da je vujosevic prevazidjen.

    0
    0
    Odgovori
  2. Andreja Mladenovic, u kojoj je taj covek danas stranci?Pa njega zbog morala i postenja izbacili iz rodjene stranke, a on proziva jednog Vujosevica. Smesno.

    0
    0
    Odgovori
  3. Za „Smejuriju“, momak vodi strogo racuna koga vredjas bez ikakvog osnova!!!
    Vidim po tvom komentaru koji nema veze s vezom da si krajnje drzak i iskompleksiran,,, ujedno si total neinformisan,,, lupetas s brda s dola,,,

    0
    0
    Odgovori
    • A ti mora da si neki opasni internet huligan XD Ostavljas krajnje glupave komentare koji veze sa zivotom nemaju i to radis na nekoliko portala , uz sve to izigravas nekog opasnog tipa krijuci se iza tastature , smesno !!!!

      0
      0
      Odgovori
  4. Dule ne daj se pasjim sinovima.Bolje umremo kao ljudi nego da vegetiramo uz pomoc SNS bagre.
    Vujosevic i ako se povuce nikakve pare nece uci u klub.Ako i udju bice to smesan iznos u odnosu na ono sto se upumpava u FMP.
    bEZ dULETA CE JOS LAKSE DA NAS UGASE.

    0
    0
    Odgovori
      • Zasto nama bilo lepo za vreme Tadica BIVSEG ZVEZDINOG IGRACA, LIKA KOJI JE OSNOVAO „EVROPSKU ZVEZDU“ A POTOM I „EVROPSKI FMP“ SA NASIM MILIONIMA???
        I koji Dodik supljoglavce bez mozga kad je on iz Bosne, cime su to tvoje pare dirali?
        A vama nije bilo lepo sa „evropskom zvezdom“ i sa „evropskim FMP-om“, od Zike Pauka, Vesica, Tadica, Kleuta, Pavlovica, Andjelkovica???

        0
        0
        Odgovori
        • Hahaa..ni sam ne verujes u ovo sta si napisao. Na jednoj strani 3 premijera , a na drugoj Zika Pauk i Kleut… i sad Zika Pauk ispade, po vama, najmocniji covek na svetu..smesni ste .

          0
          0
  5. Taj Andrija Mladenovic bi trebalo da ode a ne Dule!On je pokazao kakav je kada je napustio dss i priklonio se sns samo da bi zadrzao funkciju u gradskoj vlasti!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter