0
Evropske lige

VREMEPLOV: Rivaldova magija – najlepši i jedan od najbitnijih golova u istoriji Barse u Primeri! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 24.08.15 u 13:30

Na „Kamp nou“, 2001. godine, u okviru poslednjeg kola Primere, Barselona je dočekala Valensiju, ova utakmica je bila biti ili ne biti za Katalonce, jer ih je samo pobeda vodila u Ligu šampiona. 

Tog 17. Juna, 2001. godine, Rivaldo je dva puta je dovodio „Katalonce“ u vođstvo. Prvo maestralnim slobodnjakom, a onda i bombom sa 20 metara. Rivaldova levica je to veče bila kobna za Kanjizaresa. Međutim, dva puta je Baraha izjednačio i izgledalo je da Katalonci neće videti Ligu šampiona. Zatim je došao taj 88. minut, koji je ispisao istoriju. Kralj makazica je dobio svoju krunu. Rivaldo je izveo jedan od najlepših poteza u istoriji najvažnije sporedne stvari na svetu. 

https://www.youtube.com/watch?v=LpmKIbGIjw0

Rivaldo danas ima 43 godine, i dalje na fudbalskim terenima, u domovini, nastupa za brazilskog drugoligaša Miži Mirim, i to u tandemu sa svojim sinom! Takođe je i predsednik tog kluba. 

Piše: Marko Plavšić, saradnik HotSporta

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter