5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SAŠA ILIĆ: Pred nama je meč godine

Objavljeno: 24.08.15 u 11:04

Fudbaleri i navijači Partizana sa nestrpljenjem čekaju sredu kada će se od 20:45 sati na stadionu u Humskoj razviti čuvena mušema i kada će ovaj tim odigrati revanš susret plej-ofa Lige šampiona sa beloruskim BATE-om.

Kapiten crno-belih, legendarni Saša Ilić, nazvao je meč sa BATE-om „utakmicom godine“.

– Pred nama je u sredu utakmica godine. Imamo još najmanje 90 minuta za revanš sa Belorusima. BATEnije pokazao neku naročitu snagu, a ubeđen sam da bi se Partizan vratio neporažen iz Borisova samo da smo ostali kompletni na terenu – podseća Ilić na isključenje mladog i neiskusnog Jevtovića u nadoknadi prvog poluvremena – kazao je Ilić, prenose Novosti.

On se potom osvrnuo i na trijumf njegovog tima u Čačku u sedmom kolu domaće Superlige.

– Pre svega, razbili smo maler koji nas je pratio od početka sezone. Nismo imali pobedu u gostima i ona je sada došla na veoma teškom gostovanju u Čačku. Teren je bio izuzetno težak za igru, u prvom poluivremenu smo, do našeg vođstva, imali i sreće jer je Živko Živković odbranio dve sjajne šanse domaćina. Sve u svemu, u dobrom raspoloženju čekamo sredu i revanš protiv Belorusa. Verujem se da navijačima ne treba posebna pozivnica. Neka ponove spektakl kao u revanšu sa Steauom i ja ću biti najsrećniji kapiten na svetu – poručio je Ilić.

0
0

5 Komentara

  1. Опет по нека објава навијача ФМП и ИЛР на објави о Партизану, просто видим све вам се кида и боли вас од туге, јаде и чемера, али јбг Лигу Шампиона ћете играти једино ако потраје још Вучић, па можда 2069. године.

    0
    0
    Odgovori
  2. Чу разбили сте малер а не дипр флашо читава Србија зна да су вас пустили брее 90мин без жутог картона сваком нормачном човеку је јасно као добар дан…вратили им бпдове од прошле године свак је то знао ал новинари о томе не пишу..

    0
    0
    Odgovori
    • Ultra-pozdrav o d navijaca OFK-Bgd-a jer nam dugujete tri boda i pozdrav od Meraklija iz Nisa, jer takodje Radnickom dugujete tri boda- da nije toga vase mesto sredina tabele

      0
      0
      Odgovori
    • Ultra, pošto posljednjih 10-tak godina Zvezda služi ako topovska hrana Partizanu i najoblja je mušterija zanima me kako bi Zvezda završila sezonu da je ne puštaju, da joj Tole ne namješta utakmice, ne obezbjeđuje licence i Vlada ne uplaćuje svako malo po neki milion eura, koje ona brže bolje proćerda na nekakve parkere, Verede, Barkose, Matoše, Adije… Da te podsjetim u posljednjih osam godina Zvezda je Partizanu dala ukupno devet golova. 16 10 3 3 19:9, i šutirala šest penala… To je na nivou neke Olimpije ili Čelika u bivšoj SFRJ!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter