0
Evropske lige

POJAČANJE NA VIDIKU: PSŽ dovodi igrača Reala!

Objavljeno: 24.08.15 u 11:31

Fudbaler Real Madrida, Fabio Koentrao (27) će do kraja letnjeg prijelaznog roka, najverovatnije potpisati za PSŽ, tvrde francuski mediji.

Ako je verovati infromacijama koje stižu iz Francuske, dogovor dva tima je postignut i transfer je već gotova stvar, pa se ne postavlja pitanje „ako“, već isključivo – „kada“…

Reprezentativac Portugalije će doći na pozajmicu, a u Parizu će naići na neka poznata lica. S Di Marijom je igrao u Real Madridu, a s Luizom u Benfici. Čeka ga jaka konkurencija jer PSŽ na poziciji levog beka ima Maksvela i Dignea pa je moguće da će češće igrati u veznom redu na poziciji krilnog napadača na kojoj se takođe sjajno snalazi.

Bilo bi to četvrto veliko pojačanje francuskog prvaka nakon dolazaka Di Marije, Trapa i Stambulija.

Koentrao pored Marsela u Realu nema nikakvog prostora, a prošle sezone je odigrao tek 17 utakmica i zato je tražio odlazak. Ukupno je za „Kraljevski klub“ u četiri godine sabrao tačno 100 utakmica, a postigao je tek jedan gol uz cifru od 10 asistencija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter