6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIHAILO RISTIĆ: Kada igramo dobro, niko nam ne može ništa

Objavljeno: 24.08.15 u 09:09

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju uveče uspeli su da trijumfuju nad Javorom u derbiju 7. kola Superlige Srbije i da tako „preotmu“ prvu poziciju na tabeli od ivanjičkog kluba.Jedan od najboljih fudbalera crveno-belih na terenu, bez dileme, bio je Mihailo Ristić koji se našao na prinudnoj poziciji levog beka, po prvi put u svojoj karijeri.

Ovaj fudbaler po oceni javnosti odradio je svoj posao maksimalno, a zbog svega toga stigle su i javne pohvale trenera Grofa Božovića.

Sam Ristić bio je zadovoljan trijumfom i svojom rolom.

– Dobio sam šansu, valjda je bilo dobro. Borim se za mesto u timu, bez obzira na poziciju mada dok je Rajko tu na gol ne mogu. Suština je da kada igramo dobro niko nam ne može ništa – kazao je fudbaler crveno-belih.

Autor: Katarina Kostić

0
0

6 Komentara

  1. Kakve glupe izjave!Sa kim je Zvezda igrala da bi ovakve maloumne izjave bile objavljivane!Za Zvzdu su velicine Javor Surdulica Ofka Vozdovac i Cukaricki!Kada izadju u Evropu ne mogu da odigraju više od 2 utakmice!U te 2 utakmice sluze za popravljanje gol razlike nekom anonimnim timovima!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter