4
Košarka

FOTO: STARSPORT

DANILOVIĆ: Preuzimam odgovornost; Dule mi je kao drugi otac, ali…

Objavljeno: 24.08.15 u 15:07

Nakon sednice Skupštine KK Partizan novinarima se na stadionu u Humskoj obratio sada već bivši predsednik Predrag Danilović, koji je podneo neopozivu ostavku na tu funkciju.

– Ja više ne mogu da pomognem Partizanu na način na koji sam radio 15 godina jer sam potrošio svoje kredite za Partizan i nije mi žao. Nema potrebe sedeti radi funkcije. Ja preuzimam odgovornost za sve dobre i loše rezultate i poteze. Mada, nije normalno ni da uvek imamo dobre rezultate, rekao je Danilović između ostalog u obraćanju novinarima, a prenosi RTS.

Danilović je takođe saopštio da je dug Partizana oko pet miliona evra i da je veći deo toga obaveza prema Marfin banci.

– Partizan je moj život i biće. Za ovih 15 godina uradili smo mnogo vrhunskih stvari. I to mojim angažovanjem i mog tima. Prethodne dve godine bilo je dosta finansijskih problema. Nije samo jedan čovek kriv. Pravili smo neke poteze koji nisu popularni, a ni platežni, objasnio je Danilović, a piše Sport klub.

U narednom periodu do izbora novog predsednika klub će voditi petočlana Radna grupa u kojoj su između ostalih dosadašnji direktori Mlađan Šilobad i Dragan Todorić.

Podsećamo da je na sednici zatraženo da klub napusti trener Duško Vujošević čije se obraćanje tek očekuje.

O svom odnosu sa Vujoševićem danilović je rekao:

– Dule i ja imamo odnos koji traje 29 godina. Bio mi je drugi otac. Ne slažem se sa njegovim nastupima u javnosti i ne treba sportisti da se bave političkim stvarima. Vujoševiću sam dozvolio da se bavi temama koje nisu u njegovom domenu. To je moja odgovornost. To je sada prevršilo svaku meru.

Ako niste do sada videli pročitajte ko je dočekao Duleta Vujoševića ispred stadiona uoči početka sednice.

0
0

4 Komentara

  1. Pare otišle na MarFin b,to je ona što joj Dulo vikao nećete dobiti pare…:-)
    Malo njemu za SLIČICE, malo za koku….kuma tenis…..????
    A porez ….to će NIŠ da plati….

    0
    0
    Odgovori
    • Jedan od tih koje prozivaš,a to je upravo Predrag Danilović je i doneo u klub svoje pare kad je došao na funkciju,prvo potpredsednika,a kasnije i predsednika po povlačenju Vlada Divca…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter