0
Ostali sportovi

KOLAŠINAC PRED FINALE: Stresno u kvalifikacijama, u finalu ću pokazati koliko sam spreman

Objavljeno: 23.08.15 u 11:41

Srpski bacač kugle Asmir Kolašinac ušao je u finale Svetskog prvenstva u Pekingu, gde će se od 13:30h boriti za svetsku medalju.

– Bile su ovo veoma stresne kvalifikacije, ali najvažnije je da sam ušao u finale, gde ću bacati puno rasterećeniji. Što se tiče kvalifikacija, mislim da su dva osnovna problema bila, vrlo malo vremena za zagrevanje po izlasku na borilište s obzirim na veliki broj takmičara, i veoma loš krug gde je bacala moja grupa B – rekao je pred finale Asmir Kolašinac.

Srpski reprezentativac se nada da će uslovi u finalu biti bolje, što će mu omogućiti da pokaže koliko u ovom trenutku može.

– Nadam se da će se finale bacati na drugoj strani gde se nalaze odlični krugovi i gde ću pokazati koliko sam spreman – rekao je Kolašinac.

Podsetimo, Kolašinac ima srebro sa prošlogodišnjeg Evropskog prvenstva, a ogroman uspeh bio bi ukoliko bi toj medalji pridodao i svetsko odličje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter