17
Košarka

FOTO:STARSPORT

DRAMATIČNO PRED SKUPŠTINU: Predsednik Partizana prelomio – odlazi iz kluba!

Objavljeno: 23.08.15 u 09:42

Dok se svi u KK Partizan spremaju za sutrašnju Skupštinu, predsednik crno-belih je izgleda već sada doneo odluku o svojoj sudbini u klubu.

Skupština Košarkaškog kluba Partizan zakazana za ponedeljak od 13 časova, mnogi navijači najtrofejnijeg košarkaškog kolektiva u Srbiji sa nestrpljenjem očekuju kakva sudbina očekuje njihov klub.

Mnogo se prethodnih dana, nedelja, pa čak i meseci govorilo o navodnom sukobu između predsednika Predraga Danilovića i trenera Duška Vujoševića, a izgleda da je sve sada dobilo epilog.

Naime, kako pišu ‘Novosti’, predsednik kluba Predrag Saša Danilović odlučio je da se povuče sa te funkcije posle dugogodišnjeg obavljanja mesta prvog čoveka Partizana. Navodno, tu odluku je saopštio i samom Vujoševiću na sastanku koji je u petak imao sa njim.

Koliko je ova glasina tačna, pokazaće nam već sutrašnja Skupština Partizana, koja bi, pored ovog, trebala da nam donese odgovore na mnoga druga pitanja.

0
0

17 Komentara

  1. deda nije ti dule partizan debilu isti si ko on tu smo gde smo sve zbog njega.ode li danilović otiće svi i doći će ološ jos gori jer politika ko je na vlasti taj mora da je u klubu i zdravo,jer smo drzavno drustvo.umesto da se zapitate zašto nedaju privatizaciju e kad bi dali onda nema političara i stranaka da muzu klubove.pitaću te ja kolko će nas biti u dvorani sad kad počne aba liga.ako bude 1000 plafon a hoćemo u beton ligu s njim malo morgen

    0
    0
    Odgovori
    • Hahaha..cuj nocna mora. Ja bih prvi potpisao tu peticiju da ostane. Prvo ,ovo je najveci cirkusant u zemlji ..drugo , treba da ostane da licno dozivi i prodje kroz sve ono sto je prosla CZ u zadnjih 15,20 god. trece .. da dobrom je putu da vas dokrajci tj. ugasi. Sve u svemu ,dobar je bio trener ,nije sporno..ali ,realno i baba Mileva da je bila trener Partizana bi lagano uzela tih 13 titula.. sa parama i igracima koje je KKP imao , i bez konkurencije ,svako bi .

      0
      0
      Odgovori
  2. Danilovicu hvala ti za sve,ali u ovom teskom momentu nisi dorastao da vodis jedan klub kao sto je Partizan.Tri godine cutis dok nas drzava unistava,a drugi moraju da rade svoj posao.Nadam se da ces sa sobom povesti i Silobada.

    0
    0
    Odgovori
  3. Goxy 23. Aug 2015. 09:45
    Kud plovi CRO brod hahahaha karma je cudo! Kumica ce biti sad tuzna hahaha nije dzabe kum potegao noz! Sta uradi Nolane Smithe hahahaha
    ———–

    Ti si bolestan. Brinem se za tebe…

    0
    0
    Odgovori
      • Bas zato sto sve vidi VAS JE I UGASIO!!! A vas bog sad pokusava da vas ozivi u godini stednje sa drzavnih 25 miliona € da se vrati dug i napuni najveci budzet u istoriji Srbije, e i to bog vidi pa kad sirotinja krene u opsti rat za puki opstanak u zivotu vi cete sa vasim bogom opet u sanduk koji za nas trazite, ali cete sad zauvek!!!

        0
        0
        Odgovori
  4. E sad se vidi ko je pošten i ko priznaje krivicu.
    A Mag Dulo,dalje će da muze kulub ,državu ida priča.tj.spinuje vesti kako
    ima mlad tim ,talente, bla..km….
    Vidimo te rez.kolko je mladih i seniorski igrača dao za Srbiju!
    NULA…..A da,zaboravio sam Beratans,LoVren,DALO, PAvlović,Westreman, Gordić,,srbe davi tuče ili ih sam istera jer ih neplaća…..!BRUKA SRPSKA.

    0
    0
    Odgovori
    • Evo ga tardre nepismeni u još jednoj epizodi brukanja svoje familije… Sreća pa se ne potpisuješ imenom i prezimenom, jer bi te se do sada verovatno odrekli… Slika si i prilika navijača fmp-a. Ozlojađen, isfrustriran, iskompleksiran, NEPISMEN, nesrećan, i pglu za medalju…

      0
      0
      Odgovori
  5. Kud plovi CRO brod hahahaha karma je cudo! Kumica ce biti sad tuzna hahaha nije dzabe kum potegao noz! Sta uradi Nolane Smithe hahahaha

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter