0
Evropske lige

BOŠKO JANKOVIĆ: Zaslužili smo da pobedimo Romu

Objavljeno: 23.08.15 u 10:31

Fudbaler Verone Boško Janković rekao je da je srećan zbog gola protiv Rome (1:1) na otvaranju nove sezone u Seriji A i poručio da je njegov tim zaslužio sva tri boda.

Srpski vezista je još jednom pokazao da mu leže utakmice sa rimskim timom, pošto je i prošle sezone, takođe na Bentegodiju, bio strelac.

– Zaslužili smo da pobedimo, ali to je fudbal. Ipak, moramo da budemo iskreni i da kažemo da smo ostvarili dobar rezultat. Roma ima dosta jači tim nego prošle godine, ali odigrali smo sjajno – rekao je Janković za sajt ‘Tutoverona’.

Bivši fudbaler Crvene zvezde dodao je da veruje da će ekipa imati uspešnu sezonu ukoliko ponovi partiju iz meča sa Romom.

– Veoma sam srećan zbog gola, posebno što je prvi u novoj sezoni Serije A. Nadam se da će nas ova želja i motiv pratiti kroz ceo šampionat. U suprotnom, biće veoma teško – zaključio je Janković.

Fudbaleri Verone narednog vikenda u drugom kolu Serije A gostuju ekipi Đenove.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter