2
Domaći fudbal

BALAŽIC POKAZAO VELIČINU: Nisam postigao prvenac u Partizanu, već…

Objavljeno: 23.08.15 u 09:00

Drugi pogodak Partizana na meču protiv Borca pripisan je Slovencu Gregoru Balažicu, ali se štoper crno-belih tome nije previše radovao.

U 49. minutu posle kornera sa leve strane, Trujić je ‘krznuo’ loptu, a iza njega je, činilo se, zahvatio Gregor Balažic koji je bio u zagrljaju jednog fudbalera Borca. Međutim:

– Voleo bih da sam ja pogodio i da je to moj prvenac u dresu Partizana. Moram da budem pošten, loptu u mrežu poslao je igrač Borca koji je bio do mene – iskreno je posle meča rekao Balažic, a prenosi ‘Žurnal’.

Slovenački reprezentativac je svestan da je posle prvog gola crno-belih sve bilo lakše za njegov tim.

– Prvi gol nam je olakšao stvari, a u drugom poluvremenu je sve došlo na svoje – kratko je prokomentarisao je Slovenac i, kao i svi u Partizanu, se okrenuo utakmici sezone u sredu protiv BATE Borisova.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Njegov saigrač i jedan od najboljih pojedinaca na terenu, Nikola Trujić, postigao je zaista prelep pogodak, koji je i njega iznenadio.

– Hteo sam da šutiram, ali čak i dole na terenu sam video sam da ljudi gledaju kome sam poslao loptu. Čak je i meni trebalo desetak sekundi da počnem sa radovanjem, jer je šut dugo putovao ka mreži. Znači mi svaki gol i svaka asistencija. Ovakvim partijama ‘kupujem’ minutažu. Bitno je naravno da koristim svau šansu koju mi trener ukaže i u Evropi i u prvenstvu – rekao je posle meča Nikola Trujić.

U glavi samo BATE i Liga šampiona.

– Potpuno smo spremni za tu utakmicu od koje očekujem da će biti potpuno drugačijeg ritma, sadržaja, a nadajmo se i epiloga od one u Belorusiji. Ne samo zato što ćemo biti brojčano jednaki, ova ekipa stvarno zna da igra fudbal i zaslužuje da uđe u Ligu šampiona – najavljuje Nikola Trujić.

0
0

2 Komentara

  1. Pojma nemas covece! Pogresio si kod primljenog gola, a i pre toga si servirao loptu Djericu (cini mi se da se tako zove igrac Borca).

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter