2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VLADAN MILOJEVIĆ: Ne znam šta se dešava sa Srnićem

Objavljeno: 22.08.15 u 09:32

Poslednjih nekoliko dana u fudbalskoj javnosti koja prati dešavanja u Superligi Srbije često se čuju priče kako bi talentovani vezista Čukaričkog i mladi reprezentativac Srbije, Slavoljub Srnić, vrlo lako mogao da se vrati u klub u kojem je i ponikao, u Crvenu zvezdu.

Da narodna umotvorina „gde ima dima ima i vatre“ ima i te kakvog smisla potvrdio je i trener crveno-belih Miodrag Božović koji je istakao da sportski direktor kluba iz Ljutice Bogdana, Blažo Raosavljević uveliko pregovara sa ovim momkom.

Sa druge strane, na Banovom brdu, trener Čukaričkog Vladan Milojević ističe da nije upoznat sa detaljima tih razgovora.

– Ne znam šta se događa sa transferom Srnića, radnje se odvijaju na nivou čelnika klubova. Fokusiran sam na teren, ako se odluči da pređe u Zvezdu tako će i biti. Biće dolazaka i odlazaka do kraja prelaznog roka, insistiraćemo na kvalitetu koji će doneti boljitak – rekao je Milojević, prenosi Sportski žurnal.

Letnji prelazni rok otvoren je do kraja 31. avgusta do kada je moguće registrovati igrače za takmičenje u ovoj sezoni.

0
0

2 Komentara

  1. Ti kao ne znas sta se dogadja! Sram te bilo. Secas li se kako si pozeleo Zvezdi titulu? Dogadja se da se postavljaju na celna mesta klubova Zvezdini ljudi, isti dolaze na mesta u fss vezana za regularnost i sudjenje, Zvezda nemilice kupuje igrace, drzava gura pare i sponzore, a delije nisu imale strpljenja da vide scenario koji je Terza najavio, pa ga oterase. Sada vise o tome ne pricaju nego prave multimedijalni spektakl sa snimcima iz vazduha zapaljene marakane i naravno trose za to hiljade evra. Pa da, moze im se.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne lupaj gluposti, dobili ste od MTS- a pre par dana veliku lovu kao sponzor, uskoro dobijate jos a u zaradili ste minimum 5miliona ulaskom u grupnu fazu lige evrope i ne mlati cisto da bi piskarao

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter