0
Fudbal

SPREMA SE EPSKI DUEL: Stiven Džerard objavio rat Frenku Lampardu!

Objavljeno: 22.08.15 u 16:30

Po mnogima najbolji vezni igrači u Engleskoj u poslednjoj deceniji, po prvi put će se sastati na terenu, ali ne u Premijer ligi, već u MLS američkoj ligi.

Džerard i Lampard veliki su prijatelji van terena, posebno što su dugo godina zajedno ‘bitisali’ u dresu ‘Gordog albiona’. Međutim, između njih je postojao veliki rivalitet iz vremena dok su nosili dresove Liverpula, odnosno, Čelzija, a taj pobednički žar obojica su preneli i ‘preko bare’.

Zato je Stivi Dži pred sutrašnji meč njegovog Los Anđeles Galaksija protiv Frenkovog Njujork Sitija objavio rat svom suparniku na terenu.

– Kada sudija označi početak meča borićemo se 90 minuta jedan protiv drugog, to je rat. Borimo se jedan protiv drugog oduvek, ali se uzajamno veoma poštujemo. Kada je Lampard na terenu mi postajemo neprijatelji, ali kada se meč završi ponovo postajemo prijatelji – objasnio je Džerard.

– Poštujem ga i cenim kao igrača. obojica smo pobednici i profesionalci. Ali on dolazi u grad po tri boda, a ja želim da tri boda ostanu kod nas, tako da rivalstvo tu počinje – rekao je Stivi Dži.

Duel između LA Galaksija i Njujork Sitija igra se u nedelju od 21h po evropskom računanju vremena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter