3
Domaći fudbal

POTVRĐUJE KVALITET: Najavljeno pojačanje Partizana pokazuje da se nalazi u vrlo dobroj formi

Objavljeno: 22.08.15 u 17:12

Možda će partija Marka Devića protiv drugog tima Zenita naterati trenera Rubina da ga vrati u prvi tim ili će još više zagrejati upravu i navijače Partizana.

Marko Dević, prethodnih nekoliko dana najavljivano pojačanje Partizana, igra za drugi tim Rubina iz Kazanja, čekajući šansu u prvom timu ili transfer u neki drugi klub, možda baš u redove srpskog šampiona.

Formu održava utakmicama sa istovetnim ekipama iz ruske lige, a u duelu sa drugom ekipom Zenita, Marko Dević odigrao je na sjajnom nivou, postigavši gol i ostvarivši asistenciju. U stilu pravog polušpica, što je po vokaciji.

– Danas sam igrao 80 minuta. Da li se ja osećam spremno ili ne, nije bitno, na treneru je da odluči kada ću igrati. Ne volim da ocenjujem svoju igru – rekao je za sajt Rubina Marko Dević.

Podsetimo, i trener Partizana Zoran Milinković potvrdio je da su crno-beli u pregovorima sa Devićem, ali da se njegov transfer može očekivati tek posle revanša plej-ofa za plasman u Ligu šampiona protiv BATE Borisova.

0
0

3 Komentara

  1. Devic ide iz Rubina…Smanjen je broj stranaca u protokolu u ruskoj ligi pre mesec dana i klub mora da ga proda jer je on sesti ili sedmi…otici ce negde,e sad gde

    0
    0
    Odgovori
  2. Tek sad od ovoga nema nista.Rubin ce da ga vrati u prvi tim,a nasa bedna uprava ce imato odlican izgovor.Bice u fazonu,eto mi smo hteli,igracc je hteo,ali nije dao Rubin.
    Od prvog dana sam znao da je uprava lopovska i da ce uciniti sve kako bi unistila Partizan.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter