5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILINKOVIĆ: Spasio nas Živković! LALATOVIĆ: Partizan je evropski tim!

Objavljeno: 22.08.15 u 22:25

Partizan je savladao Borac u Čačaku sa 3:1, a raspoloženje trenera po završetku meča je bilo isto, Zoran Milinković i Nenad Lalatović su bili nezadovoljni.

– Borac je imao šanse, kontra Kneževića bila je odlična, kasnije je Balažic napravio grešku tehničke prirode. Živko nas je izvukao u tim situacijama, treba to reći, ima i segmenata koji nisu bili najbolji. To je tako kad si u zahtevnom ritmu utakmica, kada su jedni isti igrači stalno na terenu, ako i naprave greške, moramo preći preko toga – rekao je Milinković, a potom istakao zadovoljstvo zbog prvog trijumfa u gostima:

– Pobedili smo Dila Gori do sada na strani, sada smo zabeležili i prvu pobedu u prvenstvu kao gosti, važan trijumf iako nije bilo lako, nekoliko stvari smo prevazišli pobedom, bilo je povreda i prinudnih izmena. Na poluvremenu sam morao da zamenim Fabrisija, teren je bio stvarno težak za obe ekipe, prosto gura u greške, ali smo smogli snage da pobedimo.

Strategu Čačana Nenadu Lalatoviću niije preostalo ništa drugo nego da žali za propuštenim prilikama Kneževića i Đerića.

– Rezultat nije realan, ali to je Partizan, obezbedio je Ligu Evrope i na korak je do Lige šampiona. Kada imate četiri ili pet šansi koje su stopostotnih, kazna stigne, nismo iskoristili prilike, a oni su iz prvog šuta poveli. imali smo dva puta šanse ‘1 na 1’ sa Živkovićem, oni su dali gol iz prekida još i kontre. Nezadovoljan jesam, ali to je Partizan, kažnjeni sam i rekao sam igračima da će se to desiti ako ne realizujemo. Čestitam im, ali ostaje žal – istakao je za ArenuSport, Nenad Lalatović.

0
0

5 Komentara

  1. Jedan od retkih cigana koje poštujem… Lale je gospodin čovek, i nadam se da će se vratiti u Zvezdu kada je napuste lopovi i politička gamad… Čovek je uvek dobro došla zdrava konkurencija… Respekt…

    0
    0
    Odgovori
    • Milinkovic je sve samo ne los trener. Jedini trener posle Djukica kod kog se u igri vidi sta hoce . Visoki presing , napadacki fudbal , cak i kada igra sa 9 u polju jasno se vidi formacija i sta ko treba da radi . Ova uprava ako stvarno hoce da nesto uradi onda treba da ga puste da radi bez pritiska . Da dovede jos tri cetiri igraca na prave pozicije i da prezimimo u Evropi.

      0
      0
      Odgovori
  2. Jeste Kizo spasio nas je i treba da nas bude sramota kako smo igrali.Tralalatovicu svaka cast na postavci igre.samo ih je malo zeznula zavrsnica.
    Ti Kizo nemas pojma,nadmudrio te je u svakom smislu.
    Pokazali su nam zube i nadam se da ce ovako igrati i protiv Zvezde.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter