4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽINOV ‘NA HLAĐENJU’: Partizanov spoj mladosti i iskustva napada Borac (SASTAVI)

Objavljeno: 22.08.15 u 18:36

U susret utakmici sezone za ekipu Partizana, trener Zoran Milinković bio je prinuđen da izmeni ekipu u susretu sa Borcem u Čačku.

Partizan će kraj Morave, znalo se od ranije, igrati bez lakše povređenih Andrije Živkovića, Abubakara Oumarua i Miroslava Vulićevića, koji će preventivno propustiti ovaj duel i spremiti se potpuno za meč protiv BATE-a u sredu. Takođe izostao je i Darko Brašanac, zbog crvenog kartona koji je zaradio u prethodnom kolu protiv Vojvodine.

Umesto njih svoja mesta na terenu zauzeće Ivan Bandalovski na desnom beku, Saša Lukić i Saša Ilić u sredini i Nikola Trujić u napadu. Takođe, značajna promena je i u samom špicu, gde će indisponiranog Valerija Božinova zameniti mladi Ivan Šaponjić.

Sa druge strane, ekipa Nenada Lalatovića nije imala kadrovskih problema i  Borac će se u punom sastavu  susprotstaviti šampionu Srbije.

Borac: Bajić – Tanasin, Miletć, Jablan, Živković – Mićić, Jovančić – Jevtović, Vukmirović, Knežević – Vujaklija.
Na klupi: Drobnjak, Obradović, Mutavdžić, Milojević, Đerić, Krstić, Drašković.

Partizan:  Živković Živko -Bandalovski, Balažic, Fabricio, Petrović – Jevtović, Babović, Ilić, Lukić – Šaponjić, Trujić.
Na klupi: Kljajić, Glavčić, Golubović, Ćirković, Božinov, Kosović, Bogosavac.

0
0

4 Komentara

  1. podsetnik koji si ti debilčina a lalatovic zvezdin čovek jel ko i napredak kad je dobio 2-0 sa lalatom idi leči se majke ti

    0
    0
    Odgovori
    • Lika,ti si ovim komentarom dokazao ne da si debilcina,nego klasicna kretencina ili jos bolje idiot.Da si malo pametniji ili da pratis ozbiljnije fudbal,znao bi da se treneri i igraci nista ne pitaju oko namestaljki i vracanja bodova.Borcu je trebao bod za opstanak,partizan ga je pustio,uz dogovor da mu se prepuste svih 6 ili 9 u ovoj sezoni i to odlucuju predsednici ili gazde a niko nema pravo da se mesa i prepravi.Uostalom,predsednik Borca je bio u ekspediciji partizana u Borisovu,kao gost i navijac.Jesi shvatio koliko si glup…isto kao i ovaj Deda,iznad tebe.

      0
      0
      Odgovori
  2. Samo jedno pitanje imam.Da li je prisutan general Mirkov na utakmici ili da li je bar ministar Stefanovic poslao svoje inspektore da uzivo pogledaju najvecu namestaljku u ovom prvenstvu?Partizan moze i sa pionirima da izadje,Borac ce mu prepustiti bodove,tj.vratiti za onaj bod u zadnjem kolu prethodnog prvenstva.

    0
    0
    Odgovori
    • Podsetnik: sta je sa utakmicom OFK BEOGRAD – CRVENA ZVEZDA, ovo je pitanje za vlast i Stefanovica, nevezano za ovo lupetanje gluposti, necemo dozvoliti da se zataska taj slucaj.. Svi cemo izaci na ulice i pravac zgrada vlade, dosta je mesanja u politiku.. Necu da placam tudje greske

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter