0
Evropske lige

BENITEZ: Moramo sve da osvojimo, Bejlu veća sloboda, ne treba nam ‘devetka’

Objavljeno: 22.08.15 u 14:55

Trener Reala Rafa Benitez smatra da njegov tim mora da osvoji sve titule ove sezone, ukoliko želi da navijači budu zadovoljni.  

Benitez će debitovati u takmičenjima na klupi Reala na gostovanju Sportingu iz Hihona u nedelju.

Uprkos tome što je „kraljevski klub’ potrošio na stotine miliona evra za dovodjenje fudbalskih zvezda, taj klub je osvojio samo jednu titulu prvaka Španije u psolednjih sedam godina – 2012.

– Znam dobro šta žele navijači i članovi kluba – Primeru, ali i Ligu šampiona i Kup kralja – rekao je Benitez i poručio da će Madriđani imati šanse da ostvare prvi cilj, ukoliko dobro započnu sezonu protiv Sportinga.

– Nije nikakvo iznenađenje što imamo obavezu da osvajamo titule. To je normalno za Real. To ćemo uciniti samo napornim radom i korišćenjem prednosti posedovanja sjajnih individualnih takenata – rekao je Benitez.

On se potom osvrnuo na poziciju Gereta Bejla koji bi mogao da zaigra iza špica, umesto na desnom boku.

– Želim da Bejl ima više slobode u igri, ali sa određenim zadacima koje mora da obavlja i da budemo manje predvidivi sa njim. Što se tiče pozicije napadača, Benzema je sjajan igrač, tu je Ronaldo, kao i Hese, tako da smo tu dobro pokriveni – rekao je Benitez. 

Real u prvom kolu Primere gostuje Sporting Hihonu u nedelju u 20:30.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter