7
Košarka

ZVEZDA DOBIJA PLEJA: Uskoro promocija novog pojačanja na Malom Kalemegdanu

Objavljeno: 21.08.15 u 09:38

Već neko vreme se spekuliše ko bi mogao da bude novi plejmejker Crvene zvezde pošto je i definitivno otpao Ej Džej Prajs, a čini se da je došao kraj nagađanjima ako je verovati turskom novinaru Fersu Jahjabejogluu.

Naime, on je na svom tviter nalogu objavio da je izraelski reprezentativac Gal Mekel postigao dogovor sa čelnicima Crvene zvezde i da je preostalo još samo da se stavi paraf na ugovor o čemu će javnost uskoro biti obaveštena.

Mekel je prethodnu seonu proveo u ekipi Nižnji Novgorod prosečno beleživši 8,5 poena, 3,2 asistencije i 2,4 skoka po meču u evroligaškim utakmicama. U svojoj radnoj biografiji 27-godišnji košarkaši ima i klubove poput Dalas Maveriksa i Nju Orleans Pelikansa za koje je nastupao u najkvalitetnijoj ligi na svetu.

Kada su u pitanju košarkaši Crvene zvezde jedan od njih je otpao sa spisak kandidata za državni tim Srbije za predstojeći Eurobasket.

0
0

7 Komentara

  1. Dobro pojacanje. Igrac koji ima odlican pregled igre i sut za 2 poena. Dobar ulaz i solidan sut za 3. Pominje se i dovodjenje Kostasa Vasileidasa koji moze da igra na pozicijama 2 i 3. On je odlican suter.

    0
    0
    Odgovori
      • Ево банке глодарчино моој глодарчино мооој како беше оно трањооо!?!?!?како вам се врати за све сада то самп преостаје да кмечиш слиниш и да се сурдукнеш ноз бранков мост ајд иди на подршку секташу демагогу:))))ево да потпишем петицоју хахаха да се спрдамп говнету о догодине:)))

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter