2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZAMENA ZA ‘ZLATNOG ORLIĆA’: Još jedan bivši igrač Zvezde u OFK Beogradu

Objavljeno: 21.08.15 u 23:10

Levi bek već je imao priliku da sarađuje sa Vladimirom Petrovićem Pižonom iz vremena kada su obojica bili u Crvenoj zvezdi.

Za OFK Beograd će ovo biti veliko pojačanje, s obzirom da imaju problema na levoj strani odbrane od odlaska Nemanje Antonova u Grashopers, po osvajanju Svetskog prvenstva za omladince na Novom Zelandu. Nikola Ignjatijević biće upravo zamena za ovog ‘zlatnog orlića’ na levoj strani, prenosi ‘MozartSport’.

Bivši levi bek Crvene zvezde ponovo će imati priliku da radi pod trenerskom palicom Vladimira Petrovića Pižona, posle 2009. godine i zajedničke epizode na ‘Marakani’.

Međutim, ono što već neko vreme ljuti navijače OFK-a, i Ignjatijević je dobio otvoren ugovor, pa će, kao i mnogi igrači tima sa ‘Karaburme’ moći da ode u slučaju inostrane ponude.

Ignjatijević ima 31 godinu, a u karijeri je pored Zvezdinog crveno-belog, nosio i dres Javora, Napretka, rumunske Politehnike, Zorje iz Luganska i u poslednjih šest meseci Radničkog iz Niša.

0
0

2 Komentara

  1. Kako moze u roku od mesec dana da potpise i igra za dva razlicita kluba?Prosle nedelje je vec igrao za Niski Radnicki a u Nis je stigao pre nesto vise od mesec dana.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter