7
Evrokupovi

FOTO: partizan.rs

STIGLA KAZNA ZA JEVTOVIĆA: Partizan bez novajlije napada Ligu šampiona

Objavljeno: 21.08.15 u 10:51

Marko Jevtović je ovog leta stigao u Partizan iz Novog Pazara i već u prvih nekoliko utakmica je pokazao da će biti veliko pojačanje za crno-bele. Međutim, u prvom duelu plej-ofa za Ligu šampiona nesmotreno je zaradio dva žuta kartona pa je svoje saigrače ostavio na cedilu u drugom poluvremenu.

– Nije bilo prijatno tada, nije ni sada kada vratim film utakmice. Žao mi je, i izvinjavam se i saigračima, navijačima i stručnom štabu, želeo sam najbolje. I, dalje tvrdim – prestrogo sam dobio drugi žuti karton, samim tim i isključenje. Odluka je uticala na dešavanja na terenu i krajnji ishod. Bila je, recimo, situacija kad je Belorus uklizao Živkoviću s leđa u kontranapadu i sudija nije odreagovao, sem prekršajem. To je dvostruki kritjerijum. Morali smo da se povučemo, da vrebamo iz kontre, ali raduje što smo i u tim momentima stvorili nekoliko odličnih prilika, rekao je Jevtović u izjavi za Sport.

U humsku je već stigla i odluka Disciplinske komisije UEFA koja je presudila da Jevtović mora da preskoči samo jedan meč s obzirom da je oba žuta kartona zaradio zbog startova, a ne zbog nekog incidenta ili prigovora.

Mladog veziste tako neće biti u ekipi Zorana Milinkovića u sredu kada je na programu revanš meč sa BATE Borisovim u kojem će Partizan pokušati da nadokandi zaostatak iz Belorusije (1:0).

Crno-bele pre revanša sa beloruskim šampionom u subotu očekuje duel sa Borcem u Čačku, a evo ko bi sve mogao da preskoči taj meč iz više razloga. Šta je o suđenju u Borisovu imao da kaže Milorad Vučelić, potpredsednik Partizana, pročitajte OVDE.

0
0

7 Komentara

  1. Decko je najbolje pojacanje Partizana ove sezone….da jel los ne bi bilo ovliko vesti zbog njegovog odustva sledecu utakmicu…
    Ja verujem….

    0
    0
    Odgovori
  2. Sta vi lupetate, okrivljujete decka a on ni kriv ni duzan. Prvi zuti zasluzeno a drugi je dobio kao da je sudija bio okoreli zvezdas. Jeste faul ali daleko od toga da je za zuti, ko je igrao fudbal shvatice a ko nije davace ovakve komentare.

    0
    0
    Odgovori
  3. Samo se ti izvinjavaj,a“PARTIZAN“ispade i gubi šansu za“LIGU ŠAMPIONA“,bar će te umesto “VOJVODINE“,igrati u-“LIGI EVROPE“po grupama…Trebao te je Milinković zameniti na vreme da ne dobiješ crveni karton…Igrali ste loše i bez mnogo šansi,bar se popravite
    (26.avgusta),da ne brukate naciju…Fali vam BOG na nebesima i malo više sportske sreće,pored bolje igre,a ne onu što ste pokazali u Belorusiji…

    0
    0
    Odgovori
  4. Sta ti ima da tvrdis, tvoje je da igras a ne da sudis. Napravio si start za drugi zuti, budi realan a ne da trazis krivca u nekome drugom kad si sam kriv za drugi zuti tj crveni!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter