0
Evropske lige

SPREMA SE PAKLENA ZAVRŠNICA: Čelsi spremio 120 miliona funti za dva igrača

Objavljeno: 21.08.15 u 11:13

Ostalo je još samo desetak dana do kraja prelaznog roka, a opšte je poznato da se u poslednjim danima dešavaju najneverovatniji transferi.

Prema pisanju Dejli Ekspresa Čelsi se neće zaustaviti na dovođenju Pedra Rodrigeza već je spremio još 120 miliona funti za dva igrača. Radi se o vezisti Juventusa Polu Pogbi na kojeg bi otišao veći deo ovog novca i o defanzivcu Evertona Džonu Stounsu.

Podsećamo da je Pogba nedavno zadužio Juventusovu desetku i da su tada gotovo svi pomislili da je to znak da će Francuz ostati u Torinu, ali ukoliko je vest o Čelsijevim milionima tačna lako će se naći novi ponosni vlasnik dresa sa najvažnijim brojem u fudbalu.

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo želi da u celu transfer priču uključi i Huana Kvadrada na koga više ne računa pa bi mogao da posluži kao deo paketa koji bi klub ponudio nekom od navedenih timova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter