0
Evropske lige

LIGA 1: Matuidi rešio derbi u Francuskoj i poveo PSŽ na vrh (VIDEO)

Objavljeno: 21.08.15 u 22:22

 U prvom meču trećeg kola francuskog šampionata Pari Ser Žermen je slavio na vrlo neugodnom gostovanju Monpeljeu rezultatom 1:0 (0:0).

 Monpelje je pravo osveženje u francuskom fudbalu u poslednjih nekoliko godina i često je umeo da pomrsi konce favoritima, posebno Pari Ser Žermenu, ali ovog puta je šampion bio neumoljiv.

Parižani su napadali konstantno, ređale su se šanse, ali je trenutak odluke pao tek u 61. minutu kada je Blaz Matuidi iskoristio dobru poziciju u kojoj se našao i snažnim udarcem zatresao mrežu.

Ovom pobedom PSŽ je izbio na čelo tabele u francuskom prvenstvu sa sve tri pobede iz isto toliko odigranih utakmica, dok je Monpelje upisao tri poraza i ubedljivo je poslednji na tabeli francuske Lige 1.

U narednom kolu oba tima će gostovati, Monpelje ekipi Troa, dok će PSŽ biti gost Monaka u velikom derbiju francuskog prvenstva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter