1
Domaći fudbal

FOTO: AFC.co.uk

DŽOŠUA PARKER: Ne znam da li je ovo korak unazad, ali znam da sam krenuo u pravom smeru!

Objavljeno: 21.08.15 u 16:10

Sada već bivši napadač Crvene zvezde, Džošua Parker predstavljen je kao novo pojačanje Aberdina.

On će u škotskom klubu provesti narednih šest meseci, a ako bude zadovoljio apetite čelnika ekipe sa „ostrva“ krenuće se u pregovore sa najtrofejnijim srpskim klubom o otkupnoj ceni.

– Ne znam mnogo o škotskom fudbalu. Ne volim da gledam fudbal u slobodno vreme, kada sam na terenu fokusrian sam na igru, ali kada sam slobodan, volim da budem slobodan. Da li sam odlaskom iz Crvene zvezde napravio korak nazad u karijeri? Ne znam, Zvezda ima istoriju, ali je Aberdin sve bolji klub i po kvalitetu bliži Seltiku. Mislim da mi se karijera kreće u pravom smeru. Trener me je pozvao i rekao da sam potreban timu, takođe i Aberdin je bio potreban meni, sada ostaje da nam se poklope ambicije – rekao je Parker.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener „crvenih“ Derek Mekinis je istakao da ima velika očekivanja od napadača iz Antigve i Barbude.

Parker će nam doneti fleskibilnost u napadu. Može da igra na više pozicija u ofanzivi i donosi dozu hitrine na tom delu terena. Brz je, talentovan i dobar u završnici. Pokušavao sam da ga dovedem još dok sam bio trener Sent Džonstona, a on bio u Kvins Park Rendžersima. Pratim ga vež duže vreme i drago mi je što sam ga sada doveo – rekao je Mekinis.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter