0
Evropske lige

DEL PJERO: Juventus je doneo hrabre odluke ovog leta

Objavljeno: 21.08.15 u 13:08

Legendarni fudbaler Juventusa Alesandro Del Pjero pozdravio je danas hrabru transfer politiku crno-belih, koje su ovog leta ostali bez ključnih igrača – Karlosa Teveza, Andree Pirla i Artura Vidala.

 

– Nazvao bih transfer politiku Juventusa ovog leta veoma „hrabrom“, jer se njihov tim dosta izmenio, ali su pažljivo birali pojačanja i zaslužuju pohvale. Potrebno je neko vreme da bi se zamenilo „jezgro“ tima, ali trener Alegri ima jasne ideje i promene će se isplaiti u budućnosti – rekao je Del Pjero za “La stampu”.

Umesto Teveza, Pirla i Vidala, u torinski klub su stigli Paulo Dibala (Palermo), Mario Mandžukić (Atletiko Madrid), Sami Kedira (Real Madrid), Simone Zaza (Sasuolo) i Aleks Sandro (Porto).

– Mislim da je sjajno što se tim pojačao, dovedeni su inteligentni igrači. Svi će biti jako korisni, nema bačenog novca, za igrače koji će sedeti na klupi – dodao je Del Pjero.

Del Pjero je dres Juventusa nosio 19 godina. Za torinsku Staru damu odigrao je 705 utakmica i postigao 290 golova, a od kluba se oprostio osvajanjem titule u Seriji A u sezoni 2011/2012.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter