4
Domaći fudbal

ZVEZDINO DETE O POVRATKU: Lako ćete sa mnom, dogovorite se prvo sa mojim klubom

Objavljeno: 20.08.15 u 10:55

Uprava Crvene zvezde, evidentno, nije završila svoje aktivnosti na letnjoj fudbalskoj pijaci.

Kako stoje stvari, na radaru crveno-belih našao se igrač koji je prošao omladinsku školu kluba sa stadiona „Rajko Mitić„, a potom je sreću pronašao u Čukaričkom: Slavoljub Srnić.

Već duže vreme pričalo se kako se Slavoljub nalazi na radaru španske Selte, ali od odlaska na Pirineje za sada, po svoj prilici, nema ništa.

– Selta se interesovala za mene, ali ne znam gde je zapelo – rekao je sjajni dribler, prenosi Sportski žurnal.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Iako se do sada šuškalo isključivo o odlasku u inostranstvo, prema navodima Sportskog žurnala u opticaju je i povratak u Ljutice Bogdana.

– Niko me iz Čukaričkog nije obavestio da idem u Crvenu zvezdu. Lako će se Zvezda dogovoriti sa mnom, ako prethodno definiše uslove sa Čukaričkim – kazao Slavoljub Srnić.

Nezvanično se priča da biCrvena zvezda na račun kluba sa Banovog brda mogla da uplati 400.000 evra i za tu sumu, uz određene procente prilkom naredne prodaje, da vrati sjajnog driblera. 

– Bilo je priče, ne i realizacije. Ne znam tačno gde je zapelo, ostalo je sve na interesovanju. Iskreno očekivao sam da se transfer ranije završi. Odužilo se, biće sve poznato u narednih deset dana. Ali i ako ostanem u Čukaričkom nema mesta razočarenju. Član sam sjajno organizovanog kolektiva – rekao je Srnić.

0
0

4 Komentara

  1. Ovaj moca je iz Titela,tacno te znam covece i ko si i odakle si i ko ti je miljenik u politici,i sada vidim zbog cega mesas sport i politiku. PENZIONER I BRAJKO,ISTI KALUP STE.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zasto se gase firme po Srbiji. Zasto nerade po principu cz pa ona je najveci duznik u drzavi a funkcionise bolje od bilo koje radne organizacije.Kupuje i nestaje ,kao zivu vagu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter