1
Domaći fudbal

FOTO: StarSport

ZVEZDA ZAVRŠILA POSAO: Džoš Parker zvanično u Aberdinu! (VIDEO)

Objavljeno: 20.08.15 u 11:37

Doskorašnji napadač Crvene zvezde, Džošua Parker, ipak će karijeru nastaviti u Škotskoj, pošto je jutros Aberdin zvanično potvrdio transfer ovog igrača.

Reprezentativac Antigve i Barbude nije zadovoljio ukuse stručnog štaba crveno-belih, a nedavno je upao i u „rat“ sa vatrenim Delijama koje su mu zviždale prilikom svakog kontakta sa loptom.

Parker je upisao solidne polusezonu u dresu Zvezde igrajući pod kapom tadašnjeg stratega Nenada Lalatovića, ali je jako loše startovao pod dirigentskom palicom Miodraga Božovića, pa je rastanak bio neminovnosti.

Poslednjih dana govorilo se o tome da će Parker karijeru nastaviti u Aberdinu, a baš u trenutku kada su se čule priče da je čitav posao pao u vodu i pošto se Parker bio vratio u Ljutice Bogdana, Škoti su na zvaničnoj Tviter stranici potvrdili realizaciju pozajmice.

Parker će u Aberdinu provesti kompletnu sezonu, ali nije poznato da li su dva kluba dogovorili otkupnu klauzolu u slučaju da ovaj momak zadovolji ukuse tamošnje uprave.

Parker je za Crvenu zvezdu je odigrao 14 utakmica i postigao 4 gola, a pošto je rođen u Engleskoj i ima britanski pasoš u Aberdinu će igrati kao domaći igrač.

 

 

 

0
0

1 Komentara

  1. vratite Mudrinskog za djabe posto je slobodan igrac! a prodace se za godinu dana za milion evra glat opet nekom grojteru!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter