1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TURCI DREŠE KESU: Ivanić ipak napušta Vojvodinu?

Objavljeno: 20.08.15 u 12:30

Kreativni igrač sredine terena novosadske Vojvodine, Mirko Ivanić, karijeru bi ovog leta vrlo lako mogao da nastavi u inostranstvu.

Naime, U21 reprezentativac Srbije ovog leta bio je na radaru Crvene zvezde, ali su čelnici kluba sa stadiona „Karađorđe“ odlučili da ne prodaju jednog od najboljih igrača rivlaskom klubu. Ipak, u finišu prelaznog roka pojavila se Bursa koja se sprema da izađe sa konkretnom ponudom na koju čelnici Voše teško da mogu da ostanu imuni.

Dvadesetdvogodišnji Ivanić, prema saznanju „Sportskog žurnala“, odavno se nalazi na radaru turskog kluba koji se poslednjih godina ustalio u gornjoj polovini tabele ondašnjeg šampionata.

Bursa je za večeras spremila skaute koje je poslala na plej-of duel kvalifikacija za Ligu Evrope između Viktorije i Vojvodine koji će startovati od 20:50 sati. U zavisnosti od utiska skauta zavisiće, saznaje se, i visina ponude za sjajnog vezistu Vojvodine.

Dodatno uzbuđenje na odgovor novosadskog kluba stiglo bi ukoliko Voša bude uspela da izbori plasman u grupnu fazu Lige Evropa, a time inkasira i prihod od 2,4 miliona evra, pošto će im kvalitetni igrači biti neophodni.

Evo šta je uoči duela sa Viktorijom izjavio trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić i kako smo najavili večerašnji meč.

0
0

1 Komentara

  1. Evo ocit primjer kako da Partizan da za njega tolike pare i ne samo za njega nego i druge igrace mislim nasu djecu. Evo primjer za Stoiljkovica su Partizanu trazili 750 hiljada eura a Partizan doveo Abubakara za dzabe. Nisam bas misljenja da trebamo forsirati nasu naduvanu djecu…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter