8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SVI PUTEVI VODE NA MARAKANU: Spektakularan poziv za Delije na meč protiv Javora (VIDEO)

Objavljeno: 20.08.15 u 16:28

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 19 sati dočekuju ekipu Javora u derbiju dve prvoplasirane ekipe na tabeli Superlige Srbije.  

Delije su napravile po ko zna koji spektalukarni video poziv za sve navijače crveno-belih da podrže svoje igrače u derbiju sedmog kola. 

Ukoliko Zvezda pobedi, preuzeće čelo tabele Superlige, bez obzira na ostale rezultate.

(Izvor: Youtube/FCRedStarBelgrade)

0
0

8 Komentara

  1. Ništa spektakularnije nisam video od ovoga! Naježio sam se! Da li neko zna da li je Tasovac radio muziku a picousti tekst!? Zaista spektakularna najava. Mada je malo reći spektakularna…

    0
    0
    Odgovori
    • drogiras li se ti momak hahaaaha.. zao ti cigana ,koji su bili prvaci Evrope i sveta .. a sta vi ono imate u muzeju a da vredi.. toster , usisivac i dve slike.. Evo i grobari poceli fudbal da prate .

      0
      0
      Odgovori
  2. Dobro si rekao!Mi smo za grobare uvek bili univerzum iznad!Prvo navijamo na najveci klub na ovim prostorima a drugo ima nas bar 3 puta vise od vas!Gledaj i pati,sanjaj i mastaj da cete biti bar blizu nama!

    0
    0
    Odgovori
  3. Dakle koja bedna kopija grobara!!prvo ovaj punk-rock kao zvezdina verzija na grupu Jna,drugo kakav je ovo video crna rupa..:-)
    Komedija sa vama jedno brdo dva univerzuma….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter