9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STIMULANS PRED DERBI KOLA: Prvotimci Zvezde dobili bogate bonuse pred duel sa Javorom

Objavljeno: 20.08.15 u 15:23

Crvenu zvezdu u nedelju od 19 sati u 7. kolu Superlige Srbije očekuje duel sa Javorom, trenutno prvoplasiranim timom domaćeg prvenstva, a prvotimci kluba sa Marakane će pored toga što bi pobedom zaposeli vrh tabele imati i dodatni motiv.

Naime, kako prenosi Blic, rukovodstvo kluba (koje je trenutno u ostavci) počelo je da redovno premira uspehe tima pa je tako nakon 20 hiljada evra koje su dobili za pobedu protiv Voždovca na Vračaru ekipa dobila još 30 hiljada za pobede protiv Čukaričkog i radničkog koje su Zvezdu dovele do drugog mesta na tabeli.

Prema navodima ovog lista ovo je jasamn znak uprave igračima i stručnom štabu da neće biti prepušteni sami sebi do izbora novih čelnika već da će svaki njihov pozitivan rezultat biti adekvatno nagrađen.

Posle šest odigranih kola Javor je vodeći sa 15 osvojenih bodova odnosno jedini ima pet pobeda na svom kontu, dok su crveno-beli jedinstveni po tome što su i dalje jedini neporaženi tim u ligi pošto uz četiri trijumfa imaju dva remija.

Kada je u pitanju prelazni rok klub sa Marakane se konačno otarasio igrača koji je bio problem od samog dolaska, njegovim putem bi mogao da krene i jedan od bisera iz omladinske škole, dok bi jedan takav mogao da se vrati u Crvenu zvezdu.

0
0
9 Komentara
  1. Cisto da ostavim komentar da ne budu sve jadni paralizanovci. Upravi svaka cast niko nije kriv sto je Zvezda stub srpstva a ne Tudjmanova tvorevina.

    0
    0
    Odgovori
    • Stubu srpstva, neka kosarkaski klub prvo plati drzavi porez sto duguje, pa tako pokazite kolko volite Srbiju i koliki ste stub. Tapsete mafijasku pudlicu po ledjima i hvalite ste, a kako ste drzavu zavrnuli za porez, time ste pokazali koliki ste Srbi i koliko vam je stalo do Srbije.

      0
      0
      Odgovori
  2. Izbori su na vidiku a tu je i kraj ovako kriminalnim radnjama. Klub duguje a uveliko kupuje igrace i premira postojece.

    0
    0
    Odgovori
  3. Svaka cast kako funkcionise ova kriminalna organizacija. Duguju preko 40 miliona evra, ali zato dovode pojacanja, bacaju evre na sve strane, ma milina. Kada moze kosarkaska sekcija iste kriminalne organizacije da zavrne drzavu za onoliki porez, sto ne bi mogli i ovi da se bahate. Lako ce se to nadoknaditi, smanjis plate i penzije i mirna Backa. Valjda ce doci i vremena kada ce pravda nesto znaciti, pa da spregu lopova iz vlasti i sporta konacno vidimo u sudnici.

    0
    0
    Odgovori
  4. Te premije beše plaća bogati Tvorzin drugar koji ne zna šta će sa parama pa se gađa desetinama hiljada eur… Čudo da tako prebogati čovek nije izdvojio pare za neko bolesno dete kada već ne zna šta će da radi sa svim tim silnim novcem koji ima…

    0
    0
    Odgovori
  5. Javor je zvezdina prijateljska filijala. Njihov trener je izjavio da se raduje zvezdinoj pobedi. Bodove su dobili od O f k I svima lepo. Narod je srećan i pomaže koliko mora.državni projekat. Štampaju se dresovi zvezde za novopristigle svetske delegacije.Još malo pa će nam i državna zastava biti crveno-bela.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter