13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILORAD VUČELIĆ UPIRE PRSTOM: Sudija nas je upropastio, on ima nešto protiv Srba!

Objavljeno: 20.08.15 u 11:31

Potpresednik Partizana, Milorad Vučelić, uveren je da je glavni arbitar plej-of meča sa BATE-om iz Borisova, Greg Tomspon, odradio ekstremno loš posao u prvom susretu ovih rivala.

Kao što je poznato, Tompson je pokazao crveni karton Marku Jevtoviću u finišu prvog dela igre i na taj način je u mnogome odredio dalji tok dešavanja na terenu.

Niko u Partizanu nije bio zadovoljan odlukom sudije Tompsona, ali niko nije bio ni oštar kao potpresednik Milorad Vučelić.

– Tokom celog meča je bio pristrasan, plašio sam se da će da dosudi penal za BATE – kazao je Milorad Vučelić za Alo!.

On je naglasio da se Greg Tomson sigurno seća trijumfa Partizana nad Seltikom iz 1989.godine, i da se u Borisovu zbog toga na svojevrstan način osvetio „Parnom valjku“.

– On definitivno ima nešto protiv Srba, a i protiv Partizana. Imao je dozu pristrasnosti tokom čitavog meča, i pravo da vam kažem, očekivao sam i da dosudi penal za BATE u situacijama kada su njihovi igrači padali u šesnaestercu – kazao je Vučelić i dodao:

– Verovatno nas ne voli i zbog eliminacije Seltika 1989.godine, kada smo izbacili škotski klub iz Kupa kupova. Oni pamte sve, a mi sa našim kokošijim pamćenjem ništa. Zato i loše prolazimo – rekao je Vučelić.

Vučelić je film premotao i na utakmice sa Fenerbahčeom.

– Od tada nam je u ružnom sećanju. Sada je prestrogo isključio Jevtovića. Da smo ostali sa 11 igrača na terenu sigurno bismo pobedili – smatra je Vučelić.

0
0

13 Komentara

  1. Covece,prestani da dajes izjave,citava Srbija ti se smeje.Dokazao si hiljadu puta da se ne razumes u ovaj sport i zaobidji ga bar u javnom komentarisanju.Postoje mnogo strucniji od tebe u klubu,koji bi mogli nesto da izjave a ne ti,koji nisi loptu sutnuo a verovatno ni stoni fudbal nisi igrao.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije nas sudija unistio vec ti Vucelicu sa katastrofalnim prelaznim rokom u kome smo dobili jedno jedino pojacanje kako treba u vidu Abubakara,mada ni on ne moze da odigra ceo mec.
    Da ste doveli na vreme levog beka i jos jednog zadnjeg veznog i kreatora igre a tatinog sina stavili na klupu,mi bi bili dva koplja iznad ovih Belorusa.
    Ovako se moramo zadovoljiti LE mada ce i tu svi da nas pune.
    Nisi Vucelicu napravio tim ni za JSL jer ce i tu bar 5 ekipa da nam okrnje bodove.

    0
    0
    Odgovori
  3. Lepo kaze „kokosjim pamcenjem“, jer da pamtimo sta si radio 90-ih, sada bi vec imao poduzi staz u nekom od nasih zatvora i imao samo funkciju u nekom kolektivu, ako bi te uopste neko primio za stolom DJUBRE KOMUNISTICKO!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Vučelić se previše eksponira i sebe ističe u nekakvim situacijama koje sam stvara ili preuveličava. Jevtović je ušao u utakmicu vrlo smušeno i iznenadjuje loša reakcija trenera. Videlo se iz aviona da mali ne funkcioniše kao na predhodnim utakmicama. Dva žuta kartona je zaslužio . Jedina greška sudije je što nije video prekršaj nad Živkovićem, ali je to naknadno svirao.

    0
    0
    Odgovori
  5. jbt kakav trovac ova komunjara .. samo kuka, sve mu smeta, sve ga namestaju, konstantno dize neku tenziju … Daj bre covece idi lecise jer vidis da ti nije dobro !!!!

    0
    0
    Odgovori
  6. Ima li iko normalan u ovom JSP Partizan.. to se ne zna ko vise kuka i narice.. smucili ste se vise i Bogu i narodu.

    0
    0
    Odgovori
  7. Gospodine Vučeliću, ne znam o kojoj utakmici pričate i kojem crvenom kartonu ? Oba prekrašaja našeg igrača su bila za žuti karton, a dva žuta automatski povlače i crveni. To bi trebalo da znate. Previše energije trošite na nebitne stvari umjesto da mladim igračima skrenete pažnju na činjenicu da strane sudije ne trpe povlačenja za dres, zakašnjele startove đonom, prigovore i slično. Vaša priča da je ovo osveta za Seltik je u najmanju ruku smiješna, pa mi pomalo ličite na pojedince iz Uprave komšija.
    Krivca za poraz, koji nam je svima teško pao, tražite u svojim igračima i treneru (naročito njermu). Ipak, imamo veliku šansu za ulazak u LŠ gdje su mjesta rezervisana za velike klubove. Samo osim na zelenom terenu, veliki klub moramo biti i van njega !

    0
    0
    Odgovori
  8. У ком универзуму живи овај, кад победи партизан онда је поређење са Реалом, Манчестером, итд. а када изгуби онда је наравно крив судија, било у домаћем првенству или у Европи, класичан синдром Вујошевића који се у партизану преноси као нека зараза. Нећете објавити коментар вероватно али ће неко морати да га прочита.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter