0
Evrokupovi

FOTO: Twitter, talkSPORT

FUDBALERI MALMEA: Igrači Seltika su svinje

Objavljeno: 20.08.15 u 11:11

Fudbaleri škotskog Seltika i švedskog Malmea u sredu uveče odigrali su prvu utakmicu plej-of faze kvalifikacija za Ligu šampiona, koja je završena trijumfom škotskog kluba od 3:2.

Domaćin je meč završio sa gorkim ukusom u ustima pošto ima za čim da žali, budući da je drugi gol primio u četvrtoj minuti sudijske nadoknade vremena.

Ipak, igrači švedske ekipe nisu imali elemenata za zadovoljstvo zbog kasnog poraza, ali pre svega zbog ponašanja igrača Seltika, koje nisu štedeli u izjavama.

– Svi oni (fudbaleri Seltika) su svinje, tako to ide. Morate da pokušate da ostati mirni i uradite ono što morate na terenu. Li Grifits (dvostruki strelac), ne znam šta bih tačno rekao, ponašao se kao dete povlačeći stalno dresove – rekao je golman Malmea, Johan Viland, a štoper Rasmus Bengtson je dodao:

– Bilo je puno igrača koji su puno pričali. Mislim pritom na kapitena Brouna i još njih nekoliko. Nadir Ćiftći je bio nepristojan. Prvo što je želeo kad je ušao u igru jeste da priča. Više se fokusirao na to nego na svoj nastup – rekao je Bengtson, prenosi Goal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter