0
Košarka

FOTO: STARSPORT

ĐORĐEVIĆ KRATI SPISAK: Ko ne ide na Eurobasket?

Objavljeno: 20.08.15 u 12:13

Bez obzira što selektor Aleksandar Đorđević uporno odbija da kaže kada će skratiti spisak kandidata za predstojeći Eurobasket neminovno je da će se to jednog dana desiti, a kako tvrdi Sport dogodiće se pre polaska u Izrael.

„Orlovi“ u petak odlaze put Tel Aviva gde će umesto na turniru sa domaćinom i Ukrajinom igrati dve pripremne utakmice sa Izraelom jer su Ukrajinci otkazali učešće. Pred sam polazak prema pretpostavci Sporta Đorđević će skratiti spisak za dva ili tri imena, dok bi poslednja „seča“ ostala za sam kraj odnosno posle utakmica sa Slovenijom koje su na programu krajem meseca (Ljubljana i Banjaluka).

Prvi na udaru će se najverovatnije naći Dragan Milosavljević koji je preskočio veći deo priprema zbog povrede, a pored njega verovatno će otpasti jedan igrač na centarskim pozicijama. Ako je Raduljica gotovo siguran putnik na Evropsko prvenstvo pitanje je koga će se iz tria Milutinov, Štimac i Kuzmić odreći selektor Đorđević.

Podsećamo da su sa spisak igrača koji su počeli pripreme otpali najpre Stefan Jović i Boban Marjanović zbog povreda, a potom i Tefan Pot koji je bio pozvan kao zamema za plejmejkera Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter