0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZAGORČIĆ VERUJE I PORUČUJE: Sve je isto kao i pre Sampdorije

Objavljeno: 19.08.15 u 20:49

Pre dve godine Vojvodina je imala priliku da se domogne grupne faze Lige Evrope, ali se isprečio Šerif, a sada na putu ‘lalama’ stoji Viktorija Plzenj.

– Još kada smo se se okupili, zacrtali smo cilj da odigramo koliko je moguće utakmica u Evropi, bez pritiska, sa željom da napravimo rezultat, jer kvalitet posedujemo. Teško je, sigurno da će igrači imati pritisak u glavi, ali dosta smo pričali sa njima na tu temu i već smo naučeni na to. Sličan pritisak imali smo i u Sampdoriji, ali su momci odigrali kako treba, istrčali na teren kako smo se dogovorili i ostvarili pobedu – rekao je trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić na zvaničnoj konferenciji za medije pred sutrašnji duel.

Partizan je juče u prvom duelu protiv BATE-a platio ‘danak neiskustvu’ i celo drugo poluvreme je igrao sa igračem manje, što je na kraju uticalo na krajnji ishod. Međutim, Zagorčić veruje u svome momke i ne strahuje od nekog takvog nepromišljenog neiskusnog poteza-

– Mislim da je Vojvodina u prethodnim utakmicama pokazala ne zavidno, već fenomenalno ponašanje. Igrači su odigrali bez ikakvih problema i nemam sumnju da će tako biti sutra – poručuje šef struke Vojvodine.

On je istakao i da ga nije poremetila smena na klupi Viktorije, te da to neće uticati na njegove igrače, a ne previše ni na protivnički tim.

– Ne može da se napravi za nekoliko dana krupna promena, u smislu igre, već možda unutar sastava, da se proba da se iznenadi protivnik, ali generalno gledjaući, čisto sumnjam da može da se promeni u roku od tri dana. Upoznati smo sa svim njihovim elementima, ali to ću sačuvati za svlačionicu i sutrašnju utakmicu. To su stvari koje držimo za svlačionicu i za svoje igrače. Držimo sve to unutar nas – rekao je Zagorčić.

Meč između Viktorije i Vojvodine igra se sutra u Plzenju sa početkom u 20 časova i 50 minuta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter