2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROMENE IZ MINUTA U MINUT: Galata ipak ne vodi Rajkovića, u opticaju klubovi iz liga ‘petice’

Objavljeno: 19.08.15 u 13:39

Brzinom munje jutros je prostrujala vest da će Predrag Rajković karijeru nastaviti u redovima turskog Galatasaraja koji je navodno bio spreman da plati Crvenoj zvezdi tri miliona evra, ali od toga po svemu sudeći nema ništa.

Naime, menadžer najboljeg mladog golmana sveta Zoran Stojadinović tvrdi da će na Marakanu uskoro stići dve ponude – jedan iz Engleske, a druga iz Nemačke.

– O interesovanju Galatasaraja ne znamo ništa ni ja, ni igrač. Verovatno postoji neka priča s turskim klubom, ali ja u tome ne učestvujem. Mogu samo da vam kažem da su moje i misli igrača okrenute na drugu stranu. Čelnici Crvene zvezde u narednih sedam dana mogu da očekuju da ću u prostorije kluba doneti dve vrlo, vrlo ozbiljne i konkretne ponude. Mogu da otkrijem da je jedan klub iz Engleske, a drugi iz Nemaèke. Toliko zasad, rekao je Stojadinović u izjavi za Mozzartsport.

Postavlja se pitanje da li će Crvena zvezda biti toliko strpljiva odnosno da li će rizikovati da joj propadne skoro siguran posao sa turskim klubom zbog ponuda koje bi navodno tek trebalo da stignu.

U međuvremenu na Marakanu bi mogao da stigne još jedan maldi reprezentativac.

0
0

2 Komentara

  1. i da probadne em je slaba ponuda samo tri miliona em su turci u pitanju! njega iz nemacke trazi lajpcig koji je pun para i imaju matorog koltordija na golu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter