11
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

MILINKOVIĆ U NEDOUMICI: Koga u tim umesto suspendovanog Jevtovića? (ANKETA)

Objavljeno: 19.08.15 u 17:30

Trener Partizana Zoran Milinković biće u velikoj nedoumici koga da stavi na mesto zadnjeg veznog umesto suspendovanog Marka Jevtovića u revanšu protiv BATE Borisova.

Crno-beli su na toj poziciji deficitarni. Naime, odlaskom Saše Markovića uprava kluba nije pronašla zamenu, te je u sezonu ušla samo sa novajlijom Markom Jevtovićem. Kako on zbog crvenog kartona u Belorusiji neće biti u konkurenciji za sastav trener Zoran Milinković će morati da promeni ili pozicije igračima u timu ili taktiku.

Veća verovatnoća je da će se odlučiti za rokade u timu, te bi na poziciju zadnjeg veznog mogao da pošalje Darka Brašanca. Onda bi u tim ušao kapiten Saša Ilić. Druga varijanta je da Milinković umesto Jevtovića iza igrača sredine terena pošalje Stefana Babovića, a priliku dobije Nikola Ninković. Pred trenerom crno-belih je sedam dana da razmisli, to jest tri, pa da protiv Borca u Čačku proba novu varijantu.

Ko će zameniti Marka Jevtovića na poziciji zadnjeg veznog u meču sa BATE Borisovim?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

 

0
0

11 Komentara

  1. Mali Sasa Lukic je odigrao odlicno protiv Spartaka na toj poziciji mada ne znam dali je registrovan za Evropu. Fabrisio bi se mnogo bolje snasao na toj poziciji nego kao stoper,trebalo bi i o tome razmisliti

    0
    0
    Odgovori
  2. Milenkocicu volim partizan i razumem i ne razumem zasto Babovic igra celu utakmicu? Babovic mora da igra od 60 ili 70 jer vise od toga nema snage ni znanja za ovako Partizan.
    Imamo odlican tim, samo Babovic ne moze da isprati i odbranu i napad……. Cak i trujic ima mnogo vise zara i borbenosti od mocnog Babace 😀

    0
    0
    Odgovori
    • Akoo ijedan igrac Partizana zasluzuje pohvale za borbenost onda je to svakako Babovic. Njemu su godine bas dobro donele . Mnogo je dobio na iskustvu i pogotovo cvrstini za razliku od prethodnog boravka u Partizanu . Sada je odlican veznjak . Malo vise sigurnosti u odbrani ( pogotovo po bokovima ) i ozbiljan smo tim i za grupu . Mislim da ce i bugarin brzo da eksplodira…

      0
      0
      Odgovori
  3. Koga da stavi,pa nikoga.Mi nemamo ni jednog zadnjeg veznog osim Jevtovica a i on nije neki igrac.
    O ovome je trebalo razmisljati ranije.Koga god da stavi mi svakako ispadamo.

    0
    0
    Odgovori
  4. Babovica treba staviti na zadnjeg veznog, u poslednje vreme je dobar u defanzivi a ima dosta siguran kratki pas … mislim da bi dobro igrao na zadnjem veznom.. misljenje???

    0
    0
    Odgovori
  5. Brasanac i sasa lukic ili babovic vezni, krila malo isturena, oumaru i zivkovic, i spicevi bozinov i saponjic.. Gore levo ninkovic a spicevi oumaru i bozinov..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter