4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILINKOVIĆ NAJAVLJUJE RAT: U revanšu punom parom, svim srcem, iz svih oružja!

Objavljeno: 19.08.15 u 20:26

Trener Partizana i dan posle utakmice je mišljenja da je Partizan zaslužio više iz prve utakmice, ali i daleko optimističniji po pitanju revanša.

Dan posle utakmice i (ne)prespavane noći, Zoran Milinković i dalje je mišljenja da je preoštra bila odluka sudije Tompsona da isključi Marka Jevtovića posle dva prekršaja na sredini terena.

– Uhvatili smo ritam posle dobrog početka domaćina, imali izvanrednu priliku – Abu i Andrija Živković. Crveni karton je prestrog i za stroge evropske kriterijume. Borili smo se u nastavku, herojski parirali, nadam se da će nam se za sve vratiti u Beogradu. Žao mi je što nećemo saznati kako bi bilo da se završilo da smo ostali sa 11 igrača

Zna šta je Partizanu potrebno u revanšu.

– Punom parom, svim srcem, u revanšu u Beogradu. BATE je iskusan, ima mirnoću u igri. Hleb je mnogo dobar igrač, pravi razliku. Ima kvaliteta i Rodionov. Učinićemo sve da prođemo, igraćemo napadački, iz svih oružja – najavljuje Milinković.

Iako je do kraja prelaznog roka ostalo još manje od dve nedelje, i trener Partizana je najavio pojačanja do kraja avgusta.

– Videćemo, radimo na pojačanjima, generalni direktor je uključen u priču. Radimo na dovođenju Devića – potvrdio je Milinković pisanje medija o dolasku iskusnog ofanzivca.

0
0

4 Komentara

  1. Zalosno je sto ovde mogu da procitam,navijam zaPartizan I to je jedino bitno jer ga volim I kad pobjedjuje I kad gubi I naravno da cu doci da navijam a o upravi da li je ovakva ili onakva nezelim da komentarisem sta ce biti u revansu bice ali da cemo igrati u evropi igracemo I to je naj bitnije zelim igracima sve naj bolje I da daju sve od sebe I uz malo srece da se ls igra u Beogradu ovu jesen SRETNO

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo vi „radite’ na pojacanjima dok ih drugi stvarno dovode.Ne treba biti mnogo pametan pa videti zasto su Milinkovic i ova uprava dovedeni u Partizan.Dovedeni su da ga uniste i mislim da njima i nije bio cilj da udju u LE.desilo se slucajno i to je to,samo zahvaljujuci igracima.
    Mi trenutno imamo tim koji je u JSL cetvrti peti po kvalitetu,daleko ispod Vojvodine,Zvezde,Javora i Borca.Znaci sve ove ekipe su bolje od nas i ja vam garantujem da cemo u svim ovim utakmicama da prospemo bodove.
    U ovom timu Partizana ima 3-4 kvalitetna igraca dok je ovo ostalo jad i beda.Nama treba ne tri vec deset pojacanja.
    U ovu pricu koju Kiza trenerski mag pokusava da proturi ne veruju vise ni deca u obdanistu.Svima je jasno da od pojacanja bar onih pravih nema nista i da ce doci samo u slucaju da prodjemo BATE za sta nemamo ni teoretske sanse.
    Partizan ne sme imati jaci tim od Zvezde i to je sustina price.Zato je i postavljena ova lopovska uprava.
    Nadam se da vecina navijaca prepoznaje ovo zlo koje je zadesilo klub.Dovedeni su da budemo drugi i kraj.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ako ih budemo napali ima da nas nakantaju iz kontre samo tako,plus sto nam je prekid kritican.Svaki korner ili slobodan udarac je potencijalna opasnost.
    Nema teorije da ih prodjemo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter