5
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

IGRAČI PARTIZANA: Idemo dalje ispred 30.000 Grobara!

Objavljeno: 19.08.15 u 09:33

Fudbaleri Partizana poraženi su u prvom susretu plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona od ekipe BATE-a iz Borisova rezultatom 1:0.

– Moglo je gore, a moglo je i bolje… Izdržali smo inicijativu u prvih 25 minuta, potom smo uspostavili našu igru, ali nas je poremetio crveni karton – rekao je golman Partizana Živko Živković i nastavio:

– Pokazali smo da smo tim. Imamo šanse u Beogradu sa našim navijačima, koji će biti naš 12. igrač. Treba da odigramo mirne glave – naglašava Živković, prenosi Mondo.

Vice kapiten crno-belih Stefan Babović najviše je pretrčao u ekipi Partizana i bio jedan od najboljih na terenu. Kao i većina fudbalera i Babović smatra da je crveni karton u mnogome poremetio promeni stanja na terenu i doprineo porazu šampiona Srbije.

– Posle isključenja Jevtovića morali smo da se branimo, a nismo navikli da se branimo. Pokušavali smo iz kontri… Uz naših 30.000 navijača verujem u prolaz – poručio je Babović.

0
0

5 Komentara

  1. I ovi igraci seru govore imamo sanse pa moraju reci da prolazimo jer to je samo jedan gol,ako dadnemo jedan gol sve je na nuli

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter