0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ZAGORČIĆ: Želimo pobedu, ali može i remi u Češkoj

Objavljeno: 18.08.15 u 15:21

Trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je da želi pobedu nad Viktorijom, ali da i remi u Češkoj ostavlja šansu njegovim fudbalerima za plasman u Ligu Evrope. 

Novosađani u četvrtak od 20.50 gostuju Viktoriji u Plzenju u prvom meču baraža za Ligu Evrope, a revanš se igra nedelju dana kasnije u Novom Sadu.

– Pred nama je utakmica s kvalitetnim i disciplinovanim rivalom. Viktorija već čitav niz godina igra gotovo u istom sastavu i ima veći broj reprezentativaca Češke. Rezultati koje ostvaruje, najbolje potvrđuju njenu snagu. S druge strane, mi želimo da u Plzenu nametnemo stil igre koji nama odgovara i ostvarimo što bolji rezultat pred revanš. Imamo manjih probelema sa sitnijim povredama, ali na put kreće 20 fudbalera i svi oni konkurisaće za sastav – rekao je Zagorčić i dodao:

– Imamo zaista puno materijala o Česima. Dobili smo informacije i od Slaviše Jokanovića, čiji je Makabi iz Tel Aviva nedavno eliminisao Viktoriju iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Sva saznanja do kojih smo stigli nastojaćemo da što bolje iskrostimo. Pre neki dan Česi su promenili trenera, ali ne verujem da će novi stručnjak bilo šta menjati u igri, osim, evetualno, ponekog igrača u postavi. Naš rival igra dosta hazarderski u prekidima, kada sedam-osam igrača odlazi na skok i ostavlja puno prostora za polukontre i kontre.

On se nada pobedi, ali smatra da bi i remi bio dobar rezultat.

– Naravno, naša pobeda bi me najviše obradovala  Bitno nam je da postignemo gol u četvrtak, jer bi nam on otvorio vrata prolaska dalje, odnosno ulaska u grupu lige Evrope. Ne pravimo razliku između igranja na strani i kod kuće, jer uvek nam je ideja da postignemo gol više od rivala i zabeležimo pobedu – istakao je Zagorčić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter