0
Evropske lige

POBEDIO ‘SLEPE MIŠEVE’: Štoper koji je odbijao da igra za Valensiju, prelazi među ‘Građane’

Objavljeno: 18.08.15 u 19:52

Dosadašnji stub odbrane Valensije, Argentinac Nikolas Otamendi potpisaće ugovor sa Mančester Sitijem, i to u rekordnom transferu.

Argentinski štoper prethodnih nekoliko dana bio je u centru pažnje evropske javnosti, zbog njegovog odbijanja da igra za Valensiju. Navodno je, tada je govorio, potpuno dekoncentrisan i mislima već u Engleskoj, gde je trebao da potpiše za jedan mančesterski tim.

Iako je to trebao da bude Junajted koji se spominjao kao njegov sledeći klub, Nikolas Otamendi potpisaće ugovor sa Mančester Sitijem. I to na pet godina u transferu koji iznosi 45 miliona evra.

Manuel Pelegrini bi ovim potezom mogao da reši sve muke koje je imao, pošto je najkritičnija pozicija u timu do sada bila upravo na cetralnom beku, koju su pored kapitena Vinsenta Kompanija, ‘krpili’ Mangala i Demikelis.

Očekuje se da će Otamendi svoje mesto u startnoj postavi zauzeti već u nedelju kada će ‘Građani’ gostovati neugodnom Evertonu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter