4
Domaći fudbal

FOTO: StarSport

NIŠTA OD RADOSTI ZA DELIJE, NIŠTA OD ABERDINA: Omraženi Džošua Parker se vratio u Zvezdu

Objavljeno: 18.08.15 u 10:31

Napadač Crvene zvezde i reprezentativac Antigve i Barbude Džošua Parker ipak neće napustiti klub iz Ljutice Bogdana.

Naime, ovaj 24-godišnji momak navukao je na sebe gnev navijača crveno-belih koji su ga, u nekoliko poslednjih mečeva kada je bio na terenu, „častili“ salvom zvižuka.

Ocena simpatizera Crvene zvezde jeste da Parker ne poseduje kvalitet za beogradski klub i da mu nije mesto u taboru aktuelnog vice šampiona Srbije.

Uprava Crvene zvezde pokušala je u finišu prelaznog roka da se reši Parkera, dogovor sa škotskim Aberdinom je praktično bio postignut a onda je Parker odleteo za ovu ostrvsku zemlju. 

I mada se očekivalo da će Parker samo završiti formalnosti u vidu prelaska lekarskih pregleda i stavljanja potpisa sa klubom kojeg je proslavio Ser Aleks Ferguson, od te priče, ipak, neće biti ništa.

Kako prenosi Sportski žurnal, Parker se juče vratio u Beograd i već je odradio trening na Marakani.

Parker je pod ugovorom sa Crvenom zvezdom, a šef struke Božović zato ne želi da ga odvoji iz takmičarske grupe i pored činjenice da mu nije potreban za utakmice i da ima bolja rešenja u napadu.

Za sada nije poznato zbog čega su Škoti odustali od realizacije ovog transfera.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter