38
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

KRAJ ERE DANILOVIĆA I VUJOŠEVIĆA: Partizan u ponedeljak dobija novu upravu i novog trenera?

Objavljeno: 18.08.15 u 11:31

Košarkaški klub Partizan vrlo lako bi narednog ponedeljka mogao da dobije kompletnu novu upravu, ali i novog trenera, saznaje Blic.

Ako su istiniti natpisi ovog dnevnog lista, skupština crno-belih zakazana je za šest dana, sa početkom od 13 sati. Zasedanje članova skupštine biće u Klubu sportista na stadionu FK Partizan u Humskoj ulici.

Najviši organ crno-belih, prema ranijim planovima, trebalo je da se sastane još pre nedelju dana, ali je zbog nedostatka kvoruma sastanak ipak odložen, pa će naredni ponedeljak biti „Dan De“ kada je u pitanju rasplet u svim klupskim strukturama.

Blic navodi da „postoji velika mogućnost da Partizan dobije novu upravu koja bi sa sobom dovela i trenera koji bi nasledio Duška Vujoševića“.

Ipak, ne bi trebalo prerano precrtavati i mogućnost i da Duško Vujošević i dalje ostane na sadašnjoj poziciji.

0
0

38 Komentara

  1. Potpuno nebitno je ko će biti novi predsednik i trener Patlidžana, bitno je samo što prije ubrzati njihovo gašenje i što više sredstava i sponzora usmeriti u Srpskog Evroligaša sa A licencom Crvenu Furiju.

    0
    0
    Odgovori
    • Pokusaj da budes tolerantniji, da razvijes empatiju i poradi svakako na obrazovanju. Vlast je prolazna a samo budale veruju u sve sto procitaju, bili ciji da su navijaci. Mrznja je socijalna destukcija i ne opravdava te to ako si pijan ili drogiran. Dakle, da bi me bolje razumeo, nemoj vise dokazivati da si TALENTOVANI KRETEN.

      0
      0
      Odgovori
      • Sta si ti,neki knjizevnik,pa ispravljas svaki komentar,koji je protiv tvog mizernog kluba ili nule od ljudi,koji ga vode?Ako si tako pametan,idi pisi knjige,umesto da se zamlacujes na raznim portalima i da se prepucavas sa nama nepismenima,koji se ne izrazavamo knjizevno.Pre ce biti da si RODJENA BUDALA I IDIOT,nego ovo prvo i sigurno ces razumeti sve,samo si uzleteo malo vise.

        0
        0
        Odgovori
  2. Samo me interesuje kako će izgledati politička scena u Srbiji nakon izbora koji su sve izvesniji. Ako jedan navijač Partizana ima snage da glasa za Vučića,njegovog batu,proverenog ubicu Čovića, i sav šljam ove nesretne države,i trbe da nas nema. Da se razumemo,nisam pobornik i ostrašleni demokrata,ali ovo ludilo mora da se zaustavi. Uništili su najbolju vaterpolo školu na Svetu zarad jedne titule ,uništili su najtrofejniji KK klub na ovim prostorima,najbolju školu košarke kako bi se upisali posle 20 godina na listi čekanja, otimali su pehar i kad ga ne osvoje, da ne osporavam sećanja na Bari, i to je projekat velikog vodje Miloševića sa svojom crno crvenom svitom u kojoj je bilo mesta za današnje napredne lopine. Realno ko je imao tad para da kupi celu reprezentaciju Juge za jednu sezonu!?! Over doza i kraj jedne države se tad nazirao. Tako je i sad! Pamet u glavu kad budete birali grobari! Ovo što Partizan radi u fudbalu je izvanredan usoeh,kako god se završilo , jer da mogu isključili bi nam sutta struju,njihovi dugovi nestaju preko noći. Mi konstantno prodajemo igrače od kojih klub ima koliko toliko para( Jovetić,Ljajić,Mitrović,Marković,…) svake godine po jedan milionski transfer,oni kad uzmu obeštećenje od 200 hiljada€ znači da je prodato pola igračkog kadra. Gase nam grejanje,Arena je u zakupu kad treba Partizanu,nema tople vode na Banjici,…Dokle?!? Pa dok ih budemo trpeli…

    0
    0
    Odgovori
    • Pa nece valjda da glasa za naslednike Mirka Marjanovica,koji je ukrao stadion vojsci i pripisao ga JSD,mimo svih prava ili za DOSmanlije,koji su unistili citavi Srbiju svojom politikom i privatizacijom za svoj dzep.Od te dve partije ili koalicije,nema gorih.Ovi nisu idealni ali su za SPS I DS postenjacine.Ko je zasluzan za gasenje pojedinih vaterpola klubova,koji su se izdigli iznad partizana ili za otimanje titula u kosarci i gasenje klubova,koji su se usudili da budu bolji od tvog malog kluba?Upravo zato pamet u glavu i ne dozvoliti da se povampire te dve stranke,koje su unistile drzavu i nas sport.Da se Vucic mesa u sport,partizan nikad nebi bio prvak sa ovako losim timom,nego pisete gluposti i trazite alibi za svaki slucaj.Ne postoje veci licemeri u svetu sporta od grobarcica,pogotovo ovih tastatura navijaca,koji prodaju maglu,zamenjuju teze i spinuju kako bi zeleli da bude a ne kako je realno.

      0
      0
      Odgovori
  3. Ovo je Blic objavio u danu kada FK Partizan igra najvazniju utakmicu sezone. Naravno da to nije slucajno. Napred CRNO-BELI.

    0
    0
    Odgovori
  4. Predhodna vlast je obezbedila Zvezdi najveceg sponzora ikada u sportu- GASPROM. Sadasnja vlast urusava Partizan; tu je velika razlika. Sto Vucko sada ne obezbedi Partizanu trakvog sponzora? Ja sam kao Partizanovac isao da gledam Savicevica i MIhajlovica i zao mi je kada procitam sta sada pisu ovi isfrustrirani polupismeni navijaci Zvezde. Naravno pravim navijacima svaka cast. Parovi, Kurir, Informer, Blic, i Zvezda; jadna je ova danasnja Srbija

    0
    0
    Odgovori
    • Poštovani,
      Delim mljenje tvog komentara, i kao navijač Zvezde bih dodao nešto, ali ne da raspirujem vatru vec da razjasnim neka pitanja koja si postavio. Prvo Gazprom je ruska kompanija sa ruskim rukovodiocima na celu, i njih kao glavnog sponzora FK CZ je doveo Petar Škundrić i niko drugi , ni prošla a ni sadašnja vlast. Tako da to nije državna firma, već multinacionalna koja je sponzor i Šalkeu i Rubinu, pa su rešili da budu i Zvezdi. Ugovori se formiraju prema volji sponzora a ne drzave, tako da je isti mogao da izađe kada je hteo, a zašto nije do je pitanje za gospodina Kravčuka. Pod dva je istina da je FK dobjao pomoć od drzave i to u vecoj meri nego FK Partizan, i to je istina, ali treba porediti jabuke sa jabukama, kao sto vidis rec je o FK, e sad i o KK.
      KK Partizan je bio ambasador Srpske kosarke deceniju unazad, i svaka čast na tome. Koliko sam upućen NIS je sponzor KK Partizan, a to je državna firma, tako da je pomoć prisutna. KK Crvrvena Zvezda ima za sponzora i Telekom, a ispravi me ako grešim, isti Telekom je bio sponzor KK Partizan i prošle godine, i opet da napomenem, da su uslovi sponzorisanja i visina premija u ugovoru koji je potpisan sa obe strane. Koji deo tog ugovora nije ispoštovan , ka je sponzorstvo uskraceno, nisam kompetentan da pisem , ali je pitanje da ga ti postavis upravi. Oko pune kosnice meda se krecu medvedi i cekaju plen, pa je tako bilo i oko KK Partizan, sve godine unazad, nisu se stedele pare, otimalo se na sve strane, i to je dovelo do stanja koje je sad u klubu. Ja sam juce pazljivo odslusao izjavu Vujoševica, gde on licno izjavljuje da je spreman da ode iz kluba, ako se dogovori dinamika isplate duga. Dakle nije rec o otpisu njegovih potrazivanja, i ja nisam za to jer je to on dogovorio i toliko mu se duguje, ali isto tako ne mogu da razumem da prodaje pricu da ce on dati evro ako treba. Ti me ispravi ako gresim, ali to je tautologija. A ako neko zna za sve ove godine gde su išle pare onda je to on. Ja ne bih voleo da nestane derbi, jer je to ono sto ima draz, i bez obe jake ekipe nema jakog sporta. Eto toliko od mene, kao neostrašcenog navijaca, tebi, a pitanja su za one koji su pokrali i KK Partizan, i FK Crvena Zvezda. Sportsi pozdrav

      0
      0
      Odgovori
  5. Nemoguce da je dosao kraj eri u kojoj su vladale kriminalne radnje,bahacenje,otimacine,samaranja po svlacionicama i davljenja pred tv kamerama,gepekovanja i razna mafijaska dela i to sve uz amin tadasnjih drzavnih vlasti.Ipak,svakom zlu dodje kraj,pa i ovom najvecem u istoriji srpske kosarke.Sa verom i nadom da se nece nikad vise povampiriti i da ce uvek biti na margini,pri kraju tabele ili u nekoj nizoj ligi.

    0
    0
    Odgovori
    • Jao majko moja sta se sve namnozilo u ovoj zemlji. Ti rodjace mora da si preterao sa drogom kompleksmicin u zadnjih dvadesetak godina. Mi mozemo da budemo i u beton ligi ali bicemo Partizan, a tvoj klub je ugasen odavno, zahvaljujuci intelektuaklnoj eliti i akademicima Covicu, Vesicu, Ziki Pauku… Ali sta da ti objasnjavam, tvoj komentar dovoljno govori koliko si bistar. Kompleksi su neizlecivi.

      0
      0
      Odgovori
    • Gasprom je Zvezdi obezbedila bivsa vlast a to je najvece spornzorstvo. Prema tome glupost je pricati o favorizovanu Partizana. I Vucko rece da je drzava mnogo vise pomagala Zvezdu nego Partizan. Divac, Djordjevic, Danilovic, Paspalj, Obradovic, Drobnjak, Nakic, Savovic, Grbovic,Beric, Brkic, Rebraca, Vujanic, Scepanovic i jos mnogo velikani nase kosarke igrali su u Partizanu a neki od njih su ucestvovali u osvajanju LIGE SAMPIONA., KUPA RADIVOJA KORACA I MNOGO DOMACIH I ABA TITULA. Ti to nazivas zlom koje treba da probadne!!! Necu te vredjati jer to nije kulturno a i da jeste socijalno prihvatljivo nema potrebe; VEC SI SAM SEBE DOVOLJNO IZVREDJAO.

      0
      0
      Odgovori
      • ISTINA vam objasnio u najkracim crtama,kratko i jasno i potpuno istinito.Mozete se koprcati,buniti,pokusavati neke demanti,izvrtati istinu kako vam se prohte ali to je prava ISTINA.

        0
        0
        Odgovori
        • Istina i ti Nislija su nam u najkracim crtama objasnili da mrze( socijalna destrukcija ) i da su neobrazovanI. Vidim i pravopis im nije jaca strana. Mozda su i dvojica u jednom; jos gore. U svakom slucaju moraju poraditi na obrazovanju, pravopisu te vokabularu. A evo ISTINE: HOTSPORT»FUDBAL»DOMAĆI FUDBAL»
          VUČIĆ: Država je mnogo pomagala fudbalski i košarkaški klub Crvena zvezda, više nego FK Partizan.

          0
          0
        • Covek je lepo rekao u direktom televizijskom prenosu da je Kk Partizan imao vecu pomoc drzave i prilozio papire,vidis sada,nas koji smo to gledali ne mozes da ubedis da negde nesto pise.Pise i na tarabi pi.ka al je niko nije je.o!!!Dosadni ste vise stvarno sa tim glupostima.Bolje se zapitaj gde su nestale pare posle toliko uspesnih sezona koje ste imali?

          0
          0
        • Koji je čovek to rekao na tv? Na onog što ti misliš on i nije čovek nego magarac. Zašto nije pokazao koliko je ko dobijao i zašto? Ukakio se odjednom, cigani moji nedosrani.

          0
          0
        • Ne moze covek sa tobom da prica kada je tvoj mozak velicine kikirikija,covek je sve lepo rekao,imas i na nete ako te zanima.A to sto sada pecatirani lopov nije na vlasti da vam trpa dolare u dupe je neka druga stvar i njegov zrikavi,grbavi pomocnik Mica.

          0
          0
        • Nislijama pravopis nije jaca strana,to priznajem,bar na 80% ali ne znaci da su neobrazovani,jednostavno,takav nam je govor na tom podrucju,pa se i ne trudimo da se knjizevno izrazavamo.Ali zato smo iskreno realni i dobri poznavaoci sporta,doduse,ima i onih koji ne poznaju pavila a vole da pisu ali to su uglavnom grobarcici,koji su srecom,ogromna manjina u ovom lepom gradu.

          0
          0
  6. Osvojili ste jednu titulu posle dvadeset godina .koda ste osvojili svetsko prvenstvo.A razmislite koje osvajo zadnji dvanes godina titule svake godine ovde.

    0
    0
    Odgovori
  7. Pre nego sto ode stara uprava,da poloze racune sto je klub koji godinama igra Evro ligu i koji je prodao brdo igraca u dugovima i pred gasenjem.Mada bi ja pruzio priliku Vukosevicu da od ovih igraca koje ima stvori jaku ekipu i pokaze da nije imao uspehe samo zbog toga sto su mu dovodili najbolje Srpske igrace i reprezentativce u razlicitim kategorijama.Sad neka se pokaze….

    0
    0
    Odgovori
  8. a mozda Grobari napuste KK Partizan i tu „upravu“…koja se tako igra slavnim klubom ?!Mozda se i tu Čović ponudio da pomogne svojim menadzer(ij)skim sposobnostima?

    0
    0
    Odgovori
  9. GROBARI SU ELITA SRBIJE, LJUDI SA VRHUNSKIM ZNANJEM, ZIVOTNIM OBRAZOVANJEM, MORALOM I VELIKIM DELIMA, PROTIV-ESTRADNO I POLITICKE, KOJA JE „OKUPIRALA“ NOVINE I TV I NAVIJA ZA CZ-e..!!! SMRT FASIZMU-SLOBODA PARTIZANU !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ne kenjaj mnogo… Smradonja nema veze sa mozgom… Kriv je vucko ali ni on nece doveka… Proradice travke probrljavke a sto nebi i zrno… A?

      0
      0
      Odgovori
      • Kako da ne.. kada gubite kriv je vucko ,a kada ste pobedjivali nisu za to bili zasluzni Boris ,Ivica i Milorad ,vec Dule. Gde vam je sad magija , gde su casovi ljubavi .. sve nestade preko noci. Carobljastvo je tezak zanat – kada nemas duplo veci budzet od ostalih.

        0
        0
        Odgovori
        • Hahaha… 18 godina ste postili i sad mi tu nešto laješ cigance jedno… Uostalom zna se. Da je „PARTIZAN EVROPSKI ŠAMPION’UPAMTI TO DOBRO JER TO MOZES SAMO DA SANJAS… SIKTER BREEEE!!!!

          0
          0
        • Postili ste vi 50god betonu, i opet cete sva prilika.. a i Bosna je bila prvak Evrope pa je nema vise. Navikavaj se polako , pusti nervozu..

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter